Polo Club Eau de toilette 100 ml Men Black

  • Merk Oilily
  • sku 29930317
  • Referentie P8621

Productinformatie

Beschrijving

Polo Club Eau de toilette 50 ml Men Black

De Royal County of Berkshire Black Edition Eau de Toilette is de perfecte eau de toilette voor stijlvolle, klassevolle mannen. Dit warme parfum met topnoten van nootmuskaat en cardamom droogt naar een intens hart met houttonen en amber. Uiteindelijk blijft er een aantrekkelijke basis achter van vanille en muskus. Warm, stijlvol en geraffineerd.

The Royal County of Berkshire Polo Club staat bekend als een van de beste en meest exclusieve poloclubs van het VK. De club werd opgericht door rock-'n-roll-ster Bryan Morrison en officieel geopend door voorzitter HRH The Prince of Wales Charles Windsor. Het mag dan ook niet verbazen dat RCBPC overal ter wereld geldt als een luxueus sport- en lifestyle-universum.

Het geurassortiment is geïnspireerd op de stijlvolle Polo-cultuur. Het succes en de grootsheid van de Royal County of Bershire Club wordt ook weerspiegeld in het ontwerp van de geuren, met gedurfde, sterke kleuren. De modieuze, stijlvolle geuren zijn ontworpen door ervaren geurontwerpers met meer dan 35 jaar expertise.

Laatst bekeken door jou