Playmobil Wiltopia 71074 Baby orang-oetan

  • Merk Playmobil
  • sku 30149821
  • Referentie 71074

Productinformatie

Beschrijving

Playmobil Wiltopia 71074 Baby orang-oetan

Baby orang-oetan inclusief accessoires, dierenkenniskaart om te verzamelen en spannende audiocontent. Met de Wiltopia-serie van PLAYMOBIL kunnen kinderen dieren en de natuur in hun eigen wereld ontdekken en zich onderdompelen in fantasierijke rollenspellen.

Orang-oetans zijn de koningen van de boomtoppen en brengen een groot deel van hun leven door in de toppen van bomen. De orang-oetan is een van onze naaste verwanten. Zijn lange armen, die tot aan zijn enkels reiken als hij staat, zijn bijzonder fascinerend. Orang-oetans zijn erg inventief en kunnen zelfs instrumenten en gereedschappen maken. Ze gebruiken bijvoorbeeld stokken als speren om vis te vangen. De apen bouwen hun nesten hoog in de bomen. Daar zijn ze goed beschermd tegen roofdieren. De speelset bevat een jonge orang-oetan, een plant, een blad, bananen en een dierenkenniskaart. De orang-oetanfiguur kan met één hand en één voet voorwerpen vastpakken.

Een extra portie kennis
De Wiltopia-webapp biedt extra geweldige audio- en video-content en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenverzamelkaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Met de AR-functie is ook een selfie met de baby orang-oetan mogelijk. Zo werkt kennisoverdracht met plezier en heeft het een leereffect.

Wiltopia - Prachtig voor het milieu
Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die gemiddeld voor meer dan 80% uit duurzaam materiaal bestaat. Gesorteerd plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere spelwereld. Dit spaart grondstoffen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.

Laatst bekeken door jou