Playmobil Wiltopia 71068 Baby dolfijn

  • Merk Playmobil
  • sku 30149865
  • Referentie 71068

Productinformatie

Beschrijving

Playmobil Wiltopia 71068 Baby dolfijn

Baby dolfijn inclusief accessoires, dierenkenniskaart en spannende audiocontent. Met de Wiltopia-serie van PLAYMOBIL kunnen kinderen dieren en de natuur in hun eigen wereld ontdekken en zich onderdompelen in fantasierijke rollenspellen.

Dolfijnen voelen zich thuis in alle oceanen van de wereld. De speelse zeedieren zijn erg nieuwsgierig en helpen elkaar. Dolfijnen hebben een heel goed gehoor en communiceren met een soort zang. Ook gebruiken ze klikgeluiden om voedsel en boten, maar zelfs ook om met duikers te spelen. Wiltopia nodigt kinderen uit om spannende regio's van onze wereld te ontdekken die het waard zijn om te beschermen en ook hun talrijke dierlijke bewoners. Bovendien combineert het spelen en leren op een unieke manier. Inbegrepen in de speelset is een jonge dolfijn, een gigantische schelp, vier kleine schelpen en een dierenkenniskaart. De jonge dolfijn kan zwemmen en kan rechtop staan ​​op zijn beweegbare vin.

Een extra portie kennis
De Wiltopia-webapp biedt extra geweldige audio- en video-content en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenverzamelkaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Met de AR-functie is ook een selfie met de baby dolfijn mogelijk. Zo werkt kennisoverdracht met plezier en heeft het een leereffect.

Wiltopia - Prachtig voor het milieu
Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die gemiddeld voor meer dan 80% uit duurzaam materiaal bestaat. Gesorteerd plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere spelwereld. Dit spaart grondstoffen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.

Laatst bekeken door jou