Playmobil Wiltopia 71058 Reuzenschildpad

  • Merk Playmobil
  • sku 30149751
  • Referentie 71058

Productinformatie

Beschrijving

Playmobil Wiltopia 71058 Reuzenschildpad

PLAYMOBIL-reuzenschildpad inclusief accessoires, dierenkenniskaart om te verzamelen en spannende audiocontent. Met de Wiltopia-serie van PLAYMOBIL kunnen kinderen dieren en de natuur in hun eigen wereld ontdekken en zich onderdompelen in fantasierijke rollenspellen.

Schildpadden zijn indrukwekkende wezens. Ze kunnen tussen de 150 en 200 jaar oud worden. Het levensmotto van de schildpadden is: rustig aan! Ze nemen overal de tijd voor, zoals groeien. Schildpadden groeien hun hele leven. Sneller in de eerste 40 levensjaren, in de latere jaren is het slechts enkele millimeters of centimeters per jaar. Het zijn ook zeer zuinige dieren. Ze slapen meestal tot 16 uur per dag en kunnen zelfs maanden zonder voedsel en water. De Wiltopia-speelwereld van PLAYMOBIL nodigt kinderen uit om spannende gebieden van onze wereld te ontdekken die bescherming verdienen, waaronder hun talrijke dierlijke bewoners en combineert spelen en leren op een unieke manier. De PLAYMOBIL speelset bevat een reuzenschildpad, twee eieren, vier schelpen en een dierenkenniskaart. De reuzenschildpad kan zijn kop lichtjes op en neer bewegen en zijn vier poten afzonderlijk lichtjes heen en weer bewegen.

Een extra portie kennis
De Wiltopia-webapp biedt extra geweldige audio- en video-content en neemt kinderen mee naar de leefomgeving van de dieren. Scan eenvoudig de QR-code op de dierenverzamelkaart en de gedetailleerde dieren- en plantenwereld komt bij je thuis. Met de AR-functie is ook een selfie met de reuzenschildpad mogelijk. Zo werkt kennisoverdracht met plezier en heeft het een leereffect.

Wiltopia - Prachtig voor het milieu
Wiltopia is de eerste PLAYMOBIL-productlijn die gemiddeld voor meer dan 80% uit duurzaam materiaal bestaat. Gesorteerd plastic afval krijgt een nieuw leven en dient als materiaalbron voor deze bijzondere spelwereld. Dit spaart grondstoffen en vooral het milieu. Uiteraard voldoen alle producten van Wiltopia aan de gebruikelijke hoge veiligheidsnormen en de bewezen PLAYMOBIL kwaliteit en duurzaamheid.

Laatst bekeken door jou