Playmobil 70548 Star Trek USS Enterprise NCC-1701

  • Merk PLAYMOBIL
  • sku 29067680
  • Referentie 70548

Productinformatie

Beschrijving

Playmobil Star Trek USS Enterprise NCC-1701

Ontdek het hart van sterrenvloot, de indrukwekkende U.S.S. Enterprise NCC1701, in een geheel nieuw licht met de interactieve Star Trek AR-app van Playmobil en verken het legendarische ruimteschip van maar liefst 1 meter lang! 

Speel iconische scènes uit de originele serie na of begin nieuwe avonturen. Dankzij het afneembare dak kan de hele brug en de bemanning worden gebruikt. Uitgerust met lichteffecten en originele geluiden en dialogen uit de serie, waardoor ook jij het avontuur kan beleven van de historische vijfjarige missie van de Enterprise.

Bij het Playmobil ruimteschip zijn 7 originele Strar Trek crew figuren inbegrepen: Kirk, Spock, Sulu, Scott, Uhura, Chekov en McCoy. Zo kan je samen met de bemanning van de Enterprise op weg naar sterrenstelsels die geen mens ooit heeft gezien.

Beam me up, Scotty!

Enkele eigenschappen:

  • Plaats een smartphone voor het scherm van de controlekamer en bekijk films of beelden. De stoel van kapitein Kirk, voor de commandopost, draait rond. De andere 6 stoelen kan je vrij rond de hoofdconsole plaatsen. De console heeft 3 knoppen: de blauwe geeft het geluid van de warpaandrijving weer, de rode een alarm en de zwarte een torpedogeluid.
  • Je kan het ruimteschip van stroom voorzien via een USB-poort, verborgen aan de achterkant, of met 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen).
  • Om de licht- en geluidseffecten te activeren, steek je de dilithiumkern van achteren in de container en druk je hem vervolgens van voren in de daarvoor bestemde positie in de machinekamer. Zo kan je een storing van de "warpkern" simuleren. Als de kern wordt verwijderd, gaat er een alarm af.
  • Download de Star Trek app van PLAYMOBIL om je schip te besturen, via 3 verschillende functies, en het legendarische ruimteschip te verkennen.

Laatst bekeken door jou