Philips Wandlicht Raindrow Down Brons E27 60W IP44 Outdoor

  • Merk Philips
  • sku 25982770
  • Referentie 0165206PN

Productinformatie

Beschrijving

Philips Wandlicht - Outdoor Raindrow

Creëer de perfecte sfeer met deze tijdloze buitenverlichtingGeniet van een prachtig verlicht terras, tuin, gevel of muur.

Zorg voor een authentiek buitengevoel met deze prachtige bronzen Philips wandlamp met E27-fitting. Deze buitenlamp voldoet aan alle veiligheidseisen (IP44) en is dankzij de hoogwaardige materialen bestand tegen alle weersomstandigheden. Combineer deze buitenverlichting met een Philips decoratieve kooldraad LED-lamp voor het mooiste lichteffect. Deze lamp is ook beschikbaar in het grijs of zwart.

Speciaal ontworpen voor buiten:

Spatwaterdicht (IP44)

Deze Philips buitenwandlamp is speciaal voor een vochtige buitenomgeving ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze buitenlamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor buiten.

Duurzame verlichting:

  1. Warm wit licht
  2. Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren.
  • Wordt geleverd zonder lichtbron
  • Kies voor hoogwaardige Philips LED-lampen voor het beste lichteffect.
  • Verlichting

Laatst bekeken door jou