Peppa Pig Peppa's Clubhuis

  • Merk Peppa Pig
  • sku 30358836
  • Referentie F35565Y0

Productinformatie

Beschrijving

Peppa Pig Peppa's Clubhuis

Kinderen vanaf 3 jaar zullen dolgraag willen naspelen dat ze op vakantie zijn met Peppa en haar familie in Peppa’s Camper! Ze kunnen doen alsof ze samen met Peppa onderweg zijn, terwijl ze de camper in voertuigmodus voortbewegen. Druk op het stuur om muziek te horen van de Peppa Pig-serie en zinnetjes zoals ""Are we nearly there yet?"" (Zijn we er bijna?).

Wanneer het moment is aangebroken om te ‘kamperen’, kan het voertuig worden omgetoverd tot een camper met meerdere verdiepingen. Kinderen kunnen spelend doen alsof de familie Big een maaltijd bereidt in de verplaatsbare keuken of rond het kampvuur zit en geniet van de natuur. Het koppelstuk kan worden vastgemaakt aan Peppa’s rode speelgoedgezinsauto (Apart verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt.)

De Peppa Pig speelset is inclusief accessoires zoals 2 stoelen, 2 fietsen en zelfs een toilet! Daarnaast zijn er ook nog vier figuren van 7,5 cm (de hele familie Big). Alles kan worden opgeborgen in de speelset, om altijd paraat te zijn voor het volgende avontuur.

Laatst bekeken door jou