Pedigree Brokken Lam 10 kg

  • Merk PEDIGREE
  • sku 28290016
  • Referentie 104315

Productinformatie

Beschrijving

Pedigree Brokjes met Lamsvlees Adult 10 kg

Wij zijn er voor honden. Dit betekent dat we voor hen gezonde en eerlijke voeding maken, die bovendien erg lekker is. Elk ingrediënt in onze Droog Adult producten is zorgvuldig geselecteerd om jouw volwassen hond 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor te kunnen zetten - elke maaltijd weer.

Voedingsvoorschriften
De individuele behoeften van jouw hond hangen af van de mate van activiteit, van het ras en van de fysieke conditie. Om je hond te helpen in topvorm te blijven, is het aanbevolen om de hoeveelheid van de voeding aan te passen. Wanneer je droogvoeding van PEDIGREE® Droog Adult Mini mengt met natvoeding van PEDIGREE®, halveer dan de aanbevolen hoeveelheden van elk product.

Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Koel en droog bewaren.

Samenstelling
Granen, vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% lamsvlees), oliën en vetten (waarvan 0.2% visolie, 0.2% zonnebloemolie), plantaardige bijproducten (waarvan 2% gedroogde bietenpulp), mineralen (waarvan 0.7% natriumtripolyfosfaat).

Additieven
Analytische bestanddelen (%): eiwit: 22%, vetgehalte: 13%, anorganische stoffen: 8%, ruwe celstof: 2.5%, calcium: 1.4%, fosfor: 1%, omega 6 vetzuren: 2.6%, omega 3 vetzuren: 0.3%.

Laatst bekeken door jou