PC World of Warcraft: Battle for Azeroth - Collector's Edition Expand

PC World of Warcraft: Battle for Azeroth - Collector's Edition

Activision

25802074

Nieuw

Dit product is nu niet op voorraad

€ 99,00

incl. BTW

tick.png  Snelle levering in BE en NL
        binnen 2 à 3 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | visa | mastercard

168197

PC World of Warcraft: Battle for Azeroth - Collector's Edition

Voor het stoppen van de apocalyptische kruistocht van de Legion, heeft Azeroth een verschrikkelijke prijs betaald. Van de vele wonden die de wereld heeft opgelopen, is het verbrijzelde vertrouwen tussen de Alliance en Horde misschien wel het moeilijkst te herstellen. Terwijl dit eeuwenoude conflict weer oplaait, moet je je bondgenoten verzamelen en voor je factie ten strijde trekken. Want de toekomst van Azeroth wordt in het vuur van de strijd gesmeed.

Betreed een verscheurde wereld

Beleef het meedogenloze conflict dat het hart van het Warcraft-verhaal vormt. Stijg tot level 120, speel door zes nieuwe zones vol nieuwe quests, eindbazen, raids en meer. Jíj bepaalt of de toekomst van Azeroth aan de Horde of de Alliance behoort.

Rekruteer bondgenoten

Verken Azeroth als één van de zes nieuwe speelbare Allied Races, inclusief vier die je tegenkwam in je campagne tegen de Legion. De Nightborne Elves, Highmountain Tauren en Zandalari Trolls sluiten zich aan bij de Horde terwijl de Void Elves, Lightforged Draenei en de Dark Iron Dwarves bij Alliance aansluiten. Ga op avontuur om hun gunsten te verwerven en elk ras te ontgrendelen, zodat je factie komen versterken. Creëer een nieuw personage en stijg naar het hoogste level om de opvallende Heritage Armor-set te verdienen.

Wanneer je de pre-purchase editie koopt van Battle for Azeroth kan je meteen kennis maken met een aantal van deze rassen. De vier rassen die je meteen kan unlocken bij aankoop van de pre-purchase editie zijn: Nightborne Elves, Highmountain Tauren, Void Elves en Lightforged Draenei. De Zandalari Trolls en Dark Iron Dwarves zijn beschikbaar bij de officiële release van de uitbreiding.

Plunder onbekende eilanden

Koers naar nog niet in kaart gebrachte eilanden van Azeroth. Strijd met teams van drie spelers tegen sluwe rivalen – of andere spelers – om de eilanden te plunderen. Terwijl je door de bevroren landschappen van Northrend trekt, krijg je te maken met voortdurend evoluerende uitdagingen. Open de mysterieuze poorten van een verlaten Gilnean-kasteel, waag je in een strijd tussen elementals, en meer.

Bestorm de Warfronts

Trek naar het front en neem deel aan een grootschalige, coöp-Warfront voor 20 spelers om een strategische locatie te veroveren. In deze PvE-stand, geïnspireerd door de klassieke RTS-gevechten van Warcraft , moet je voor je factie een leger bouwen om daarmee het doelwit te belegeren en de vijandelijke commandanten te verslaan.

Versterk je pantser met titanenmacht

Gebruik het Heart of Azeroth – een legendarisch halsstuk dat je werd toevertrouwd door Magni Bronzebeard. Versterk het met Azerite, een kostbare stof die verscheen in het kielzog van de Legion. Zo kun je je pantser nieuwe krachten en eigenschappen geven.

De Collector's Edition bevat:

  • Digitale deluxe editie van de speluitbreiding (zie onder voor de digitale bonussen)
  • Horde & Alliance Dubbelzijdige Mark of Allegiance (inclusief stand)
  • Hardcover Dubbelzijdig Boek: Elegy & A Good War
  • Digitale soundtrack van Battle for Azeroth
  • In-game bonussen: Seabraid Stallion (Alliance mount), Gilded Ravasaur (Horde mount), Tottle the Baby Tortollan pet, Azeroth is Burning Cardback voor Hearthstone, Primal Flamesaber mount in Heroes of the Storm, Horde & Alliance sprays voor StarCraft II en een collectie extra's voor Overwatch.

Vanaf 12 jaar.

Accept Site use cookies