PC Age Of Empires IV Code in a Box

Productinformatie

Beschrijving

PC Age Of Empires IV Code in a Box

Een van de meest geliefde realtime strategie games komt terug in volle glorie, Age of Empires IV, waarbij je in het middelpunt van epische historische veldslagen wordt geplaatst die de wereld hebben gevormd. Met zowel bekende als innovatieve nieuwe manieren om je rijk uit te breiden in uitgestrekte landschappen, brengt Age of Empires IV een geëvolueerd realtime strategiespel naar een nieuwe generatie.

Kies je pad naar grootsheid met 8 verschillende beschavingen, 4 verschillende campagnes met 35 missies met legendarische historische figuren, multiplayer-modi voor 8 spelers en een tutorial systeem en Campaign Story-modus die zijn ontworpen voor beginnende spelers om een eenvoudige installatie en succes te helpen bereiken.

Maak van de geschiedenis je verhaal
Een van de meest geliefde realtime strategie games komt terug in volle glorie, Age of Empires IV, waarbij je in het middelpunt van epische historische veldslagen komt die de wereld hebben gevormd en met zowel bekende als innovatieve nieuwe manieren om je rijk uit te breiden in uitgestrekte landschappen.

Terug naar de geschiedenis
Het verleden is de proloog terwijl je wordt ondergedompeld in een rijke historische setting van 8 verschillende beschavingen over de hele wereld, van de Engelsen tot de Chinezen tot het Sultanaat van Delhi in je zoektocht naar de overwinning. Bouw steden, beheer middelen en leid je troepen naar de strijd op land en op zee in 4 verschillende campagnes met 35 missies die zich uitstrekken over 500 jaar geschiedenis van de donkere middeleeuwen tot de Renaissance.

Kies je weg naar grootsheid met historische figuren
Beleef de avonturen van Jeanne d'Arc in haar zoektocht om de Engelsen te verslaan, of voer het bevel over machtige Mongoolse troepen als Genghis Khan tijdens zijn verovering door Azië. De keuze is aan jou - en elke beslissing die je neemt, zal de uitkomst van de geschiedenis bepalen.

Daag de wereld uit
Speel online om te concurreren, samen te werken of toe te kijken met maximaal 7 van je vrienden in PVP- en PVE-multiplayer-modi

Een tijdperk voor alle spelers
Age of Empires IV is een uitnodigende ervaring voor nieuwe spelers met een tutorial systeem dat de essentie van realtime strategie leert en een verhaalmodus voor beginners om relatief gemakkelijk campagnes te spelen, maar toch uitdagend genoeg is voor ervaren spelers met nieuwe spelmechanica, geëvolueerd strategieën en gevechtstechnieken.
 


 

Geschikt vanaf 12 jaar

Laatst bekeken door jou