PAW Patrol MotoPups Luxe voertuig met Zuma

Productinformatie

Beschrijving

PAW Patrol MotoPups Luxe Voertuig met Zuma

Schiet snel te hulp met Zuma van PAW Patrol en zijn Moto Pups Deluxe-voertuig. De unieke motor van Zuma heeft authentieke graphics en details, grote wielen en een terugtrekfunctie waarmee hij wheelies kan uitvoeren. Zuma (inbegrepen) draagt een motorjack en helm en is klaar voor spannende Moto Pups-actie. Als het tijd is voor een snelle missie, klik je Zuma op de bestuurdersstoel, trek je het voertuig naar achteren en zie je hoe hij ervandoor gaat. De motor van Zuma schiet naar voren, maakt een wheelie en racet recht op het avontuur af. Trek het voertuig terug om je eigen stunts te maken en keer op keer wheelies te maken. Je kunt het Deluxe-voertuig van Zuma ook met de hand besturen. De Moto Pups Deluxe-voertuigen brengen de motoren van de serie PAW Patrol tot leven. Verzamel ze allemaal (afzonderlijk verkocht) en gebruik je fantasie om de held van de dag te worden. Voor nog meer plezier met de Moto Pups gebruik je de Moto Hoofdkwartieer-speelset voor de Deluxe-voertuigen (afzonderlijk verkocht). Schiet weg met een wheelie voor je reddingsmissie. Ga mee met Zuma op missies vol actie met zijn Moto Pups Deluxe-voertuig.

Inhoud. 1 Zuma-figuur, 1 Moto Pups Zuma Deluxe-voertuig
 

  • TREK TERUG VOOR WHEELIES. Maak wheelies met het Deluxe-voertuig van Zuma. Trek de motor naar achteren en zie hem vooruitschieten met een wheelie. Ga snel op reddingsmissies
  • Zuma draagt zijn motorjack en helm van Moto Pups en is klaar om snel naar een noodsituatie te gaan met zijn Deluxe-motor. Een ingebouwde clip houdt je figuur op zijn plaats tijdens het spelen
  • Gebruik je fantasie om je eigen snelle Moto Pups-avonturen te maken met Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky, Zuma en Wildcat Deluxe-voertuigen (afzonderlijk verkocht)
  • Het PAW Patrol Moto Pups Zuma Deluxe-voertuig is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jr. Geen batterijen nodig. Compatibel met de Moto Hoofdkwartieer-speelset (afzonderlijk verkocht)
     


 

Productspecificaties

  • Materiaal: plastic
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Afmetingen: 22,9 x 8,6 x 23 cm
  • Gewicht: 367 g
  • Merk: Spin Master - PAW Patrol

Laatst bekeken door jou