Paw Patrol laptop met 62 activiteiten Nederlands of Frans

  • Merk Lexibook
  • sku 29788318
  • Referentie JC598PAI10

Productinformatie

Beschrijving

Paw Patrol laptop met 62 activiteiten Nederlands of Frans

De Lexibook leerlaptop is een veelzijdig en interactief leerspeelgoed voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Met meer dan 124 verschillende activiteiten in het Duits en Engels biedt het een breed scala aan leermogelijkheden. De educatieve laptop bevat verschillende educatieve spellen, waaronder taal, rekenen en logica, waarmee kinderen hun vaardigheden op deze gebieden kunnen ontwikkelen. Spelenderwijs leren bevordert hun cognitieve vaardigheden en breidt hun kennis uit.

De leerlaptop wordt geleverd met een muis om het gebruik te vergemakkelijken en kinderen een realistisch computergevoel te geven.
Het motief van de Lexibook leerlaptop is Paw Patrol, wat hem bijzonder aantrekkelijk maakt voor fans van de populaire tv-serie.
De levendige kleuren en het aantrekkelijke ontwerp spreken tot de verbeelding van kinderen en maken leren nog spannender.
Met de Lexibook leerlaptop kunnen kinderen spelenderwijs hun kennis uitbreiden en hun vaardigheden op verschillende vlakken verbeteren.
Het is een ideaal geschenk dat educatie en entertainment combineert en kinderen een motiverende leeromgeving biedt.

Er zijn 2 x Mignon (AA) batterijen (LR06) vereist. Deze zijn niet inbegrepen. 

Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar Materiaal: kunststof Afmeting: ca. 42 cm Let op! Gebruik onder direct toezicht van volwassenen. Opmerking over het weggooien van gebruikte batterijen De volgende opmerking is bedoeld voor degenen die batterijen of producten met ingebouwde batterijen gebruiken en deze niet langer doorverkopen in de aan hen geleverde vorm (eindgebruikers): 1. Gratis teruggave van gebruikte batterijen Batterijen mogen niet met het huishoudelijk afval worden weggegooid. 

Gebruikte batterijen kunt u inleveren bij een gemeentelijk inzamelpunt of bij uw plaatselijke winkel. 2. Betekenis van de batterijsymbolen Batterijen zijn gemarkeerd met het symbool van een doorgestreepte vuilnisbak. Dit symbool geeft aan dat batterijen niet bij het huishoudelijk afval mogen worden weggegooid. Voor batterijen die meer dan 0,0005 massaprocent kwik bevatten,

  • Batterijen: 2xAA-batterijen meegeleverd
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting: ca. 42 cm
  • Let op! Gebruik onder direct toezicht van volwassenen.

Opmerking over het weggooien van gebruikte batterijen De volgende opmerking is bedoeld voor degenen die batterijen of producten met ingebouwde batterijen gebruiken en deze niet langer doorverkopen in de aan hen geleverde vorm (eindgebruikers): 1. Gratis teruggave van gebruikte batterijen Batterijen mogen niet met het huishoudelijk afval worden weggegooid. Gebruikte batterijen kunt u inleveren bij een gemeentelijk inzamelpunt of bij uw plaatselijke winkel. 2. Betekenis van de batterijsymbolen Batterijen zijn gemarkeerd met het symbool van een doorgestreepte vuilnisbak. Dit symbool geeft aan dat batterijen niet bij het huishoudelijk afval mogen worden weggegooid. Voor batterijen die meer dan 0,0005 massaprocent kwik, meer dan 0,002 massaprocent cadmium of meer dan 0,004 massaprocent lood bevatten,

  • PAW Patrol educatieve tweetalige leerlaptop met 124 activiteiten (62 in het Duits en 62 in het Engels) voor leuk en interactief leren!
  • Educatieve inhoud: Engels en Duits, wiskunde, logica, muziek, klok.
  • Leuke activiteiten met verschillende niveaus om je kennis te leren, testen en verbeteren.
  • Bevat ook veel spellen om plezier te hebben na het leren (slang, doolhof, vliegspel...).
  • Ergonomie geïnspireerd op een echte laptop.
  • Comfortabel formaat voor gemakkelijke grip.
  • Mooie muziek en melodieën!
  • LCD-scherm met animaties.
  • Computertoetsenbord om de vragen te beantwoorden en de spellen te spelen.
  • Vanaf 4 jaar.
  • Productafmetingen: B24 x D18 x H6
  • Vereist 2 x AA/LR06-batterijen, niet inbegrepen.

Met deze coole leerlaptop van LEXIBOOK kun je veel plezier beleven! De geweldige laptop in zijn favoriete design is bijzonder eenvoudig te gebruiken voor kinderen en overtuigt door zijn stijlvolle design. De leerlaptop biedt 124 activiteiten in twee talen waarmee kinderen op een speelse manier kennismaken met verschillende leerinhouden. Of het nu gaat om lezen, schrijven, rekenen of klokkijken: hier is alles inbegrepen! Ook kunnen kinderen leuke spelletjes doen en naar muziek luisteren op de laptop. Details: - Leerlaptop van LEXIBOOK - 124 activiteiten: elk 62 in het Duits en Engels - Inhoud: Engels, Duits, activiteiten, wiskunde, logica, muziek, klok, spelletjes - verschillende moeilijkheidsgraden - aangenaam formaat - eenvoudig te gebruiken - met muziek en melodieën - LCD - Scherm met animaties - computertoetsenbord - cool design Afmetingen: - totaal: ca. 18 x 24 x 3, 6 cm groot scherm: ca. 5,1 x 9,7 cm Materiaal: kunststof Opmerkingen: 2 x Mignon (AA) batterijen (LR06) zijn vereist. Deze zijn niet inbegrepen. html

Laatst bekeken door jou