Nomi Beugel Mini Meegroeistoel Antraciet

  • Merk NOMI
  • sku 27821787
  • Referentie EM-300010

Productinformatie

Beschrijving

Nomi Beugel Mini Meegroeistoel antraciet

Wanneer uw kind klaar is om rechtop te zitten, is het tijd om het Nomi Mini beugel aan de Nomi kinderstoel te bevestigen.

Nomi Mini is als een beschermende arm om uw kind heen wanneer het leert om zonder hulp aan tafel te zitten. Nomi Mini voldoet aan de nieuwe en strengere veiligheidseisen en biedt tegelijkertijd comfortabele ondersteuning rondom uw kind - en laat nog steeds vrije beweging toe. 

Nomi Mini is eenvoudig te bevestigen. Hij klikt eenvoudig vast, eerst onder het zitje en dan op de rugleuning. De beenopeningen zijn ontworpen voor maximale veiligheid en voldoen aan de nieuwe EN-veiligheidsnormen. De afgeronde, organische contouren zorgen voor een comfortabele kinderstoel met onbeperkte bewegingsvrijheid - en ongetwijfeld zal uw peuter druk zijn met ontdekken, proeven en gebaren aan de familietafel.

De kleine wieltjes aan de achterpoten van de stoel zijn een uniek veiligheidskenmerk dat het risico op kantelen vermindert, voor het geval uw kind zich achterwaarts van de tafel duwt. Houd er rekening mee dat jonge kinderen altijd toezicht van een volwassene nodig hebben.

Wanneer uw kind er klaar voor is om zonder hulp op en af de stoel te klimmen, is het tijd om Nomi Mini te verwijderen.
 

Dit artikel betreft enkel de beugel, de stoel en andere bijhorende accessoires kunnen apart verkregen worden.

Laatst bekeken door jou