Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate

Game-iconen gaan de strijd met elkaar aan in het ultieme gevecht dat je altijd, overal en met iedereen kunt spelen: Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch, de serie die al meer dan 40 miljoen keer is verkocht. In Super Smash Bros. Ultimate, een nieuwe game gemaakt voor de Nintendo Switch, kunnen tot wel acht spelers als hun favoriete gamepersonage de strijd met elkaar aangaan in flitsende gevechten.

Hoe speel je Super Smash Bros. Ultimate?

Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch is de culminatie van al zijn voorgangers. Neem de controle over alle personages die ooit in een van de Super Smash Bros. games is verschenen. Met alle reeds bestaande vechtersbazen en één nieuw personages komen we in totaal op 65 verschillende personages, het grootste rooster ooit in een Super Smash Bros. game. De gameplay van Super Smash Bros. is in al zijn jaren en edities geperfectioneerd door Masahiro Sakurai, de originele bedenker en ontwerper van het spelconcept. In tegenstelling tot andere vechtgames hebben personages geen levensbalk die aanduidt hoe het personage verzwakt tijdens de partij. In Super Smash Bros. bouwt de schade op (via een percentagemeter). Vul de meter van je tegenstander om ze kwetsbaar te maken tegen krachtige bewegingen die personages uit het speelveld katapulteren. Hoe meer schade de vechters oplopen, des te verder ze vliegen. Valt het personages in de afgrond of wordt hij met een kritieke slag uit het scherm gebeukt dan verdien je een punt.

Technieken

Aan de basisprincipes van Super Smash Bros. is niet geraakt, toch zijn er talloze verfijningen toegevoegd aan de game. 

  • Ontwijkmanoeuvre in de lucht: Druk op de blockknop terwijl je de linkerstick beweegt als je in de lucht bent, om een sierlijk ontwijkmanoeuvre uit te voeren in de richting die je wilt!
  • Lage sprongaanval: Druk tegelijkertijd op de A-knop en de springknop om even los te komen van de grond en een luchtaanval uit te voeren.
  • Perfecte block: Druk op de schildknop precies voordat je geraakt wordt om een perfecte block uit te voeren! Hiermee kun je aanvallen volledig neutraliseren.

De Ultieme Compilatie

Naast het aantal vechtersbazen is ook het aantal slagvelden vergroot met alle voorgaande slagvelden van oude Super Smash Bros. games. Elk van de stages werd verbeterd en kreeg in veel gevallen een visuele update. Nieuw zijn onder meer Dracula’s Kasteel uit de Castlevania-serie en Stadhuis van New Donk City uit Super Mario Odyssey.  Items maken eveneens een cruciaal onderdeel uit Super Smash Bros. Tijdens de gevechten kan je items/hulpmiddelen vinden op het slagveld. Deze items variëren van Donkey Kong's hamer dat je gekozen personage kan gebruiken tot passieve hulpmiddelen zoals Pokémon wiens hulp je kan inroepen tijdens het gevecht. Ook hier belooft Super Smash Bros. de ultieme ervaring te bieden door alle items die ooit in een Super Smash Bros. game zijn verschenen toe te voegen.

De game ondersteunt verschillende controllers, waaronder Nintendo GameCube-controllers (origineel of vernieuwd), Joy-Con, of de Nintendo Switch-Pro-controller. Met de Nintendo Switch kunnen spelers altijd en overal in de tafelstijl of handheldstijl spelen en zelfs online gaan.

  • Grootste Super Smash Bros. game aller tijden!
  • Vecht met 60+ iconische videogame vechtersbazen en de langverwachte nieuwe personages: Ridley & Dark Samus uit Metroid, Simon & Richter Belmont uit Castlevania, King K. Rool uit Donkey Kong Country, Chrome uit Fire Emblem.
  • Speel de personages vrij terwijl je speelt in verschillende uitdagingen en gevechten
  • Gebruik alle bestaande amiibo van alle personages die in de game speelbaar zijn (ook de verschillende varianten van elke amiibo zoals de verschillende Mario- en Link-amiibo)
  • Multismash: In Multismash strijden spelers in gevechten van 5 tegen 5 of 3 tegen 3, waarbij elke spelers vijf of drie opeenvolgende vechters kan inzetten tijdens één gevecht.
  • Levels: Vecht het uit op meer dan 100 verschillende levels. Alle bekende slagvelden zijn speelbaar en in sommige gevallen helemaal geremastered in HD. Nieuw zijn onder meer Dracula’s Kasteel uit de Castlevania-serie en Stadhuis van New Donk City uit Super Mario Odyssey.
  • Muziek: Het totaal van alle muzieknummers uit games en andere muziek uit de menu’s en andere korte fragmenten bij elkaar omvat ongeveer 900 composities, meer dan 28 uur videogamemuziek!
  • Training:De verbeterde trainingsstand in Super Smash Bros. Ultimate heeft zijn eigen level met een raster, waarmee je makkelijker de afstand en de koers van speciale aanvallen en hun effecten op tegenstanders kunt meten.

Vanaf 12 jaar

Laatst bekeken door jou