Nintendo Switch New Pokemon Snap

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch New Pokémon Snap

Dit is New Pokémon Snap voor de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite!
Leg je favoriete moment vast en word een echte Pokémon-fotograaf!

Ontdek een levendige wereld vol met wilde Pokémon!

Stap in jouw reispod, de NEO-ONE en maak de mooiste in-game foto’s van Pokémon in hun natuurlijke leefgebied in New Pokémon Snap, exclusief voor Nintendo Switch™! Je ontdekt zelfs gedragingen die je nog niet eerder hebt gezien tijdens je onderzoek naar wilde Pokémon. Je komt ze tegen terwijl ze rondlopen in hun territorium, aan het spelen zijn, of zich verstoppen op beschutte plekjes.

Onderzoek het mysterieuze Illumina fenomeen

Je reist af naar de eilanden van de Lental-regio. In deze regio hebben sommige Pokémon en vegetatie een speciale gloed. Onderzoek deze Pokémon samen met Professor Mirror tijdens jouw trips door dichte jungles, wijdse woestijnen en meer gebieden! Jouw observaties van deze wilde Pokémon leiden misschien wel tot de waarheid achter het Illumina fenomeen. De door jou gemaakte foto’s van Pokémon worden gebruikt om je eigen Pokémon Photodex aan te vullen!

Dit gloednieuwe avontuur voor de Nintendo Switch is gebaseerd op het klassieke Pokémon Snap voor de Nintendo 64. Ontdek nu onbekende eilanden en andere Pokémon die tot leven komen op de Nintendo Switch!

Vanaf 3 jaar

Laatst bekeken door jou