Nintendo Switch Mario Strikers

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch Mario Strikers

De nieuwste game in de Mario Strikers-serie komt naar de Nintendo Switch! Maak je klaar voor Strike, een soort voetbal waarin twee teams van vijf er letterlijk alles aan doen om te winnen.

Dribbel, pass de bal naar teamgenoten en gebruik tackles, voorwerpen en vernietigende schoten. Kortom, alles is geoorloofd om de bal in het doel te krijgen. Als er een Strikebol op het veld verschijnt, moet je die zo snel mogelijk zien te pakken en op te laden zonder dat de tegenstander je kan dwarsbomen. Op die manier kun je een speciaal hyperschot afvuren dat voor twee doelpunten telt als je hem in het doel weet te poeieren.

Pas je team naar eigen wens aan met uitrustingen. Deze veranderen niet alleen het uiterlijk van je spelers, maar hebben ook invloed op eigenschappen als snelheid, kracht en passnauwkeurigheid.

Je kunt met maximaal acht spelers tegelijk – vier spelers in elk team – tegen elkaar spelen op één Nintendo Switch-systeem*. Naast losse wedstrijden kun je het ook online tegen andere spelers opnemen in de stand 'Strikersclub', waarin maximaal 20 spelers een club vormen met als doel om de allerbeste ter wereld te worden.
 


 

Geschikt vanaf 3 jaar. 

Laatst bekeken door jou