Nintendo Switch Game Builder Garage

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch Game Builder Garage

Programmeren leuk gemaakt met hulp van de breinen bij Nintendo
Verander speeltijd in leertijd met de Game Builder Garage-software. Kinderen kunnen leren hoe ze hun eigen games kunnen maken met begeleide lessen die door Nintendo zijn gemaakt. Van een eenvoudig spelletje tikkertje tot een rennen-en-springen hindernisbaan, elke les is opgedeeld in meerdere, beheersbare segmenten die kinderen in hun eigen tempo laten gaan - en tegelijkertijd plezier hebben.

Leer de basis van het programmeren van visuele games
Door interactieve lessen te spelen, leren kinderen de basisprincipes van het programmeren van visuele games. Nodon, kleurrijke wezens met verschillende persoonlijkheden, houden kinderen betrokken door lessen met tips en motiverende berichten te geven. Wissel met een simpele druk op de knop tussen het programmeerscherm en het gamescherm en kijk hoe programmeren het spel verandert.

Volg de voortgang en bouw vertrouwen op
Na het voltooien van elke les en het bouwen van een spel, zullen kinderen hun kennis testen door Checkpoints te voltooien, dit zijn kleine puzzels of taken om op te lossen met programmeren. Beheers deze vaardigheden en ga naar de modus Gratis programmeren om je fantasie (en programmeertalenten) de vrije loop te laten.

Vanaf 7 jaar

 

Laatst bekeken door jou