Nintendo Switch Console White - 7" OLED-scherm

Productinformatie

Beschrijving

Nintendo Switch OLED-model wit

De Nintendo Switch (OLED-model) is qua afmetingen vergelijkbaar met het Nintendo Switch-systeem, maar beschikt over een groter scherm van 7 inch met OLED-technologie voor intense kleuren en een hoog contrast. Daarnaast heeft de Nintendo Switch (OLED-model) een brede verstelbare standaard voor de tafelstijl, een nieuwe houder met een LAN-poort voor een stabiele online-ervaring, 64 GB systeemgeheugen en ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio voor de handheld- en tafelstijl. Net als met de Nintendo Switch kunnen spelers met de Nintendo Switch (OLED-model) op de tv spelen en de Joy-Con-controllers delen om samen te spelen.

En net als de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite kun je de Nintendo Switch (OLED-model) overal mee naartoe nemen om te spelen waar je maar wilt. Er zal ook een Nintendo Switch-etui en beschermfolie verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch (OLED-model).

Op de Nintendo Switch (OLED-model) zullen spelers verbeteringen ervaren in alle drie de speelstijlen:

  • Tv-stijl: Plaats de Nintendo Switch (OLED-model) in de houder om Nintendo Switch-games op de tv te spelen. Dankzij de ingebouwde LAN-poort hebben spelers een extra optie om een onlineverbinding te maken in de tv-stijl.
  • Tafelstijl: Klap de standaard van het spelsysteem uit en gebruik het scherm om multiplayergames te spelen met de twee inbegrepen Joy-Con-controllers. De brede verstelbare standaard zorgt voor een stevige basis voor elke speelsessie. Ook kunnen spelers het spelsysteem in elke gewenste kijkhoek instellen, zodat altijd goed zichtbaar is wat er op het scherm gebeurt.
  • Handheldstijl: Gebruikers kunnen het spelsysteem overal mee naartoe nemen in de handheldstijl en lokaal* of online** met vrienden spelen. Het OLED-scherm van 7 inch biedt intense kleuren en een hoog contrast.

Op de releasedag zal het spelsysteem verkrijgbaar zijn in twee kleurstellingen:

Alle reeds uitgebrachte Joy-Con-controllers voor de Nintendo Switch zijn compatibel met dit nieuwe model. Bovendien is de Nintendo Switch (OLED-model) compatibel met de gehele catalogus aan Nintendo Switch-games.

De Nintendo Switch (OLED-model) bevat een OLED-scherm van 7 inch met intense kleuren, een brede verstelbare standaard voor de tafelstijl, een nieuwe houder met LAN-poort, en meer. Net als de Nintendo Switch is de Nintendo Switch (OLED-model) te gebruiken in de tv-stijl, de handheldstijl en de tafelstijl.

De Nintendo Switch (OLED-model) wordt uitgebracht op 8 oktober, op dezelfde dag dat ook Metroid Dread wordt uitgebracht. Die game is een direct vervolg op Metroid Fusion en is de nieuwste telg in de 2D-Metroid-saga die begon met het oorspronkelijke Metroid op de NES. Met het OLED-scherm wordt het nieuwste avontuur van de intergalactische premiejager Samus Aran in Metroid Dread nog intenser.

Laatst bekeken door jou