Mr.Maria Lamp Lion Star Light Led 41 cm

  • Merk Mr.Maria
  • sku 28344337
  • Referentie SL50LIN

Productinformatie

Beschrijving

Mr. Maria Lamp Lion Star Light LED 

Leeuw is voor de avonturier, een stukje wildernis in huis. Het liefst staat hij goed in het zicht en zijn stekker in de muur zodat hij de kamer met kracht en licht kan verrijken.

Hoe te gebruiken...

Gebruik de touch dim knop op het snoer om één van de 6 dimstanden te kiezen. Leeuw is fijn gezelschap en brengt sfeervol licht, perfect om knus een boek bij te lezen. De laagste dimstand, de nachtmodus, schijnt een heel klein lichtje. Speciaal om de hele nacht aan te laten staan.

Deze Leeuw lamp van 41 cm groot is geschikt voor de wildebras in huis. Met zijn gele kleur is het een opvallende blikvanger in de kamer. De Leeuw is bekend uit de Nijntje boeken, waar hij op safari, in de jungle en in de dierentuin te zien is. Voor een jungle kamer is hij dan ook echt een perfecte match. Het Leeuwtje zit, heeft een speels staartje en een lieve snoet. Zo is het een stoere leeuw maar gelukkig niet eng voor de kleine Nijntje fans. De Leeuw lamp is gemakkelijk te bedienen met de dim knop op het snoer. Daar bevindt zich de aan/uit knop en ook de - en + om één van de zes dimstanden te kiezen. De laagste dimstand is de nachtmodus, hiermee schijnt de LED lamp een extreem zacht licht zodat hij de hele nacht aan kan blijven zonder dat de nachtrust verstoord wordt.

* Eenvoudig te gebruiken
* Dim knop bevindt zich op het snoer
* Aan/uit
* 6 dimstanden

Goed om te weten:

* Gemaakt van onbreekbaar, milieuvriendelijk materiaal
* Duurzame en veilige LED verlichting
* In Nederland gemaakt en ontworpen door Mr Maria Nijntje

Waarom gaan voor een normale lamp, als je ook een lichtgevend vriendje kiezen kan? De Leeuw lamp is een perfecte keuze voor de kleine. Ook zijn vriendjes Snuffie, Boris Beer en de iconische nijntje zijn verkrijgbaar als lamp. Als echte vriendjes zijn de drie ook jaren later erbij: als een speelse knipoog in de woonkamer, vol mooie herinneringen van toen.

Laatst bekeken door jou