Moulinex Prep Mix, Klopper 450 Watt, 5 snelheden met turbo, deeghaken

  • Merk Moulinex
  • sku 28210160
  • Referentie HM450B10

Productinformatie

Beschrijving

Moulinex Prep Mix Klopper 450 W, 5 snelheden met turbo, deeghaken

De Moulinex Prepmix HM450B10 - Handmixer is ongetwijfeld de must-have partner bij het bakken! Deze compacte maar krachtige elektrische handmixer beschikt over een motor van 450 W en vijf instelbare snelheidsstanden met turbofunctie. Het kan moeiteloos een hele reeks bereidingen aan, gaande van lichte en luchtige tot de zwaardere mengsels. Inclusief twee gardes en twee deeghaken van hoogwaardig roestvrij staal, die bovendien één voor één vaatwassserbestendig zijn!

Veelzijdig ontwerp
Met deze veelzijdige Prep'Mix handmixer kan je dooiermengsels luchtig opkloppen en ook de zwaardere deegmengsels moeiteloos aan. Het mixen verloopt snel, gemakkelijk en moeiteloos!

Krachtige motor
Dankzij de krachtige motor met een vermogen van 450 W hebt u elk recept perfect onder controle en kan je zelfs de zwaardere mengsels, zoals deeg, helemaal te baas.

5 snelheidsstanden
Met 5 aanpasbare snelheidsstanden en een turbofunctie voor telkens weer een geslaagd resultaat in alle veelzijdigheid, ongeacht wat je wenst klaar te maken.

2 gardes
Beschikt over 2 roestvrijstalen gardes geschikt voor het luchtig opkloppen van deeg, cakebeslag, dooiermengsels en room en zelfs mayonaise.

2 deeghaken
Deze is voorzien van roestvrijstalen deeghaken van topkwaliteit om ook de zwaardere mengsels aan te pakken, zoals lekkere brioches, brood en pizzadeeg, en nog zoveel meer.

Optimaal gebruiksgemak
De ergonomisch getextureerde handgreep staat in voor een comfortabel gebruik, terwijl de spatwerende voet ervoor zorgt dat het stabiel op uw aanrecht blijft staan en spetters en knoeien voorkomt.

Laatst bekeken door jou