Moulinex Easy Fry en Grill EZ5018 4.5 Liter, 80-200 C regelbare temp.

  • Merk Moulinex
  • sku 29192630
  • Referentie EZ5018

Productinformatie

Beschrijving

Moulinex Easy Fry en Grill EZ5018 4.5 Liter, 80-200 C regelbare temp.

Lekkere, gezonde maaltijden bereiden met twee apparaten in één! Met de Easy Fry & Grill beschikt u over een combinatie van een hetelucht friteuse en een grilltoestel, waarmee u op een gezonde manier kunt frituren zonder of met weinig toegevoegde olie, én probleemloos kunt grillen in alle comfort van eigen keuken. Hét perfecte alternatief voor een traditionele oven, gericht op snelle resultaten en met minder energieverbruik! 

Technologie voor extra krokante resultaten Uitgerust met een technologie die de optimale balans tussen temperatuur en hete luchtstroom biedt: goudbruin gebakken resultaten met heerlijk krokant effectje, zonder of met een minimum aan toegevoegde olie én met 99% minder toegevoegde vetten vergeleken met traditioneel frituren!* Grill technologie Uitgerust met een grillrooster uit gegoten aluminium, die garant staat voor mals, sappig vlees en perfect gegrilde groenten. 

Snelkoken De Easy Fry 2-in-1 gaat bijna tweemaal sneller* te werk dan een standaard oven, en dat alles met een lager energieverbruik. *49% sneller: externe kooktest uitgevoerd op 700 g bevroren frietjes in vergelijking met een Moulinex/Tefal heteluchtoven Verstelbare temperatuur Met zeer nauwkeurige temperatuurregeling van 80°C tot 200°C, voor telkens weer perfecte resultaten, ongeacht het recept! Praktische functies Met 60-minuten timer en automatisch waarschuwingssysteem voor totale gemoedsrust. XL capaciteit De ruime inhoud van 4,2 liter is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor familie en vrienden — max. 6 personen. 

Digitaal receptenboek Voer uw kookkunsten naar het volgende niveau met de door onze chef-kok samengestelde, exclusieve recepten. Ontdek dit veelzijdige 2-in-1 keukenapparaat: een hetelucht friteuse en grilltoestel in één! Dit hier is niet zomaar een hetelucht friteuse: het is ook nog eens uitgerust met een exclusieve 'dual technology' en een grillrooster uit gegoten aluminium, die garant staat voor mals, sappig vlees en perfect gegrilde groenten. En uiteraard biedt deze hetelucht friteuse die typische goudbruin gebakken resultaten met heerlijk krokant effectje, en al dit zonder of met een minimum aan toegevoegde olie.

Hét perfecte alternatief voor een traditionele oven, gericht op snelle resultaten en met minder energieverbruik! Dankzij de regelbare temperatuur en de handige timer behaalt u eenvoudig perfecte resultaten op heel wat heerlijke ingrediënten. En dankzij de XL-inhoud is de Easy Fry & Grill geschikt voor het hele gezin. Waar wacht u nog op?

Laatst bekeken door jou