Monster Jam 1:24 R/C El Toro Loco Monster Truck

Productinformatie

Beschrijving

Monster Jam 1:24 R/C El Toro Loco Monster Truck

Neem de controle over de Monster Jam-rage met de gloednieuwe, officiële El Toro Loco RC op een schaal van 1.24. Stap in en ga tot het uiterste met deze heavy-duty monstertruck waarmee je epische stunts, te gekke crashes en brute botsingen kunt uitvoeren. Met een gemakkelijk te gebruiken dubbele joystickcontroller met een frequentie van 2,4 GHz kun je met maximaal zes Monster Jam-trucks tegelijk racen en je eigen Monster Jam-rally organiseren met vrienden.

Bedien je El Toro Loco RC tot op 75 meter afstand en maak van je omgeving een Monster Jam-arena. Met de authentieke Monster Jam-stijl, officiële BKT-banden en een chassis dat er hetzelfde uitziet, biedt de El Toro Loco RC op een schaal van 1.24 altijd veel rijplezier. Het is net alsof je echt rijdt. Voor nog meer Monster Jam-plezier haal je alle op afstand bestuurbare Monster Jam-trucks op een schaal van 1.24 in huis, waaronder Grave Digger, Megalodon en meer (elk afzonderlijk verkocht).

De El Toro Loco RC op een schaal van 1.24 kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ervaar de epische Monster Jam-actie met je eigen El Toro Loco RC-monstertruck op een schaal van 1.24.
 

Productspecificaties

  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Afmetingen: 28,6 x 17,5 x 14 cm
  • Gewicht: 562 g
  • Merk: Spin Master - Monster Jam
  • Batterijen: 5 AAA-batterijen (niet inbegrepen)

Laatst bekeken door jou