Metaltex Dekselhouder Lava Thermo Touch 34x15x18 cm - Metaal - Zwart

  • Merk Metaltex
  • sku 30326363
  • Referentie 36110895162

Productinformatie

Beschrijving

Metaltex Dekselhouder Zwart 34 x 15 x 18 cm

Modern en stijlvol pannendekselrek met plek voor zes pannendeksels. Past perfect in keukenkastjes en is ook geschikt voor borden en snijplanken.

Dit pannendekselrek is gemaakt van metaal met een TouchTerm Lava coating. De coating heeft een hoge kwaliteit, is roestwerend en krasvrij waarmee je organizer langdurig beschermd is. Daarnaast zit er ook nog vijf jaar fabrieksgarantie op het product! Het pannendekselrek heeft een trendy matzwarte kleur en is 28 cm breed, 16 cm diep en 14 cm hoog. Het rekje heeft zes houdertjes van diverse hoogtes om de pannendeksels mee op te bergen.
 

Pannendeksels opbergen

Pannen kun je gemakkelijk opbergen door de pannen van groot naar klein in elkaar te stapelen. Maar waar laat je dan je deksels? Een pannendekselrek is daarvoor de beste oplossing. In deze variant van Metaltex kun je zes pannendeksels opbergen. Maar heb je liever een standaard voor je borden en je snijplanken, dan is dit rek daar ook voor geschikt. Het pannendekselrek is zo ontworpen dat deze perfect in een keukenkastje past, maar natuurlijk kun je de organizer – vooral door het trendy ontwerp – ook op het aanrecht kwijt. In de Black Edition van het merk Metaltex kun je nog meer keukenorganizers vinden in de gave matzwarte kleur.

Laatst bekeken door jou