Meccano - Junior Monster Jam Truck Grave Digger

  • Merk Meccano
  • sku 29231805
  • Referentie 6060171

Productinformatie

Beschrijving

Meccano - Junior Monster Jam Truck Grave Digger

Bouw en pas je eigen Monster Jam-machine aan met de Meccano Junior Grave Digger-set! Deze STEM-bouwset heeft alles wat je nodig hebt om je eigen officiële Monster Jam Grave Digger monstertruck te bouwen! Met 2 gereedschappen en 127 onderdelen, waaronder officiële BKT-banden en een pull-back motor, kun je je eigen authentieke Monster Jam truck bouwen en tot het uiterste gaan! 

Het is zo gemakkelijk om te bouwen met Meccano Junior - klik moeren op de onderdelen om ze te vergrendelen en gebruik de bouten om de onderdelen bij elkaar te houden. Pas je truck aan met de bijgeleverde stickers en geef je Meccano Junior Grave Digger de stijl en branie van het echte werk! Trek vervolgens je speelgoedtruck naar achteren en ontketen zijn kracht - Grave Digger racet recht vooruit in krankzinnige Monster Jam-actie! Plus, met zijn oversized BKT banden en een echt werkend veersysteem, kun je je Meccano Junior Grave Digger gebruiken om hoogvliegende, zwaartekracht tartende trucs, stunts en sprongen uit te voeren zoals je hebt gezien in de live Monster Jam shows!

Terwijl je je Monster Jam Grave Digger in elkaar zet, leer je hoe principes uit wetenschap, technologie, engineering en wiskunde praktisch worden toegepast, terwijl je je hand-oog coördinatie, probleemoplossing en fijne motoriek versterkt. Meccano speelgoed bouwsets en educatief speelgoed zijn de perfecte geschenken voor kinderen. Haal epische Monster Jam-actie in huis en bouw je eigen Monster Jam-monstertruck met de Meccano Junior Grave Digger Set!
 

Productspecificaties

  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Merk: Meccano

Laatst bekeken door jou