Meccano - Junior Emmer met 150 stukken

  • Merk MECCANO
  • sku 29231757
  • Referentie 6055102

Productinformatie

Beschrijving

Meccano - Junior Emmer met 150 stukken

Geef uw kind alles wat het nodig heeft om onbeperkt creaties te bouwen met de Meccano Junior 150-delige speelemmer! Dit STEM-bouwpakket is ideaal voor beginnende bouwers en wordt geleverd met een eenvoudig te volgen instructieblad voor drie verschillende bouwwerken om creativiteit te inspireren.

 Met herbruikbare onderdelen en gereedschappen is het voor kinderen gemakkelijker dan ooit om een auto, robot, spaceshuttle en meer te bouwen! Kinderen kunnen moeren op onderdelen klikken om ze vast te zetten; en de bouten gebruiken om stukken bij elkaar te houden en op hun plaats te houden terwijl ze bouwen. Terwijl uw jonge uitvinder zijn eigen creaties in elkaar zet, leert hij hoe de principes van wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde in de praktijk worden toegepast. Als ze hun eerste bouwwerk af hebben, zullen ze een ongelooflijk gevoel van voldoening hebben!

Met zoveel onderdelen om te gebruiken, kan je kind zijn fantasie de vrije loop laten om zijn eigen creaties in elkaar te zetten. Laat de nieuwe bouwwerken van uw kind met trots zien of bevestig het gereedschap op het deksel en bewaar de stukken in de herbruikbare emmer voor later.

Met de Meccano Junior 150-delige gratis speelemmer zijn de bouwmogelijkheden eindeloos!
 

Productspecificaties

  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Merk: Meccano

Laatst bekeken door jou