Maxi-Cosi Wandelwagen Lara2 Essential Black Black Frame

  • Merk Maxi-Cosi
  • sku 29961720
  • Referentie 1233672112

Productinformatie

Beschrijving

Maxi-Cosi Wandelwagen Lara2 Essential Black Black Frame

Dankzij de nieuwe compacte en lichte kinderwagen Lara² behoort naar buiten gaan als familie vanaf dag één tot de mogelijkheden. Dankzij de compatibiliteit en invouwbaarheid van de kinderwagen zijn er geen excuses om te wachten met het verkennen van je nieuwe wereld. Lara² is superlicht en heeft unieke invouwmogelijkheden voor met één hand: één druk op de duwstang en de kinderwagen vouwt zich automatisch in.

Deze kinderwagen is gereed voor pasgeboren baby's tot aan kids van 4 jaar. Er is geen locatie waar je niet met je baby en peuter kunt komen. Dankzij de compacte afmetingen kun je de kinderwagen bewaren in de meeste kleine ruimtes, en dat is perfect voor stadse gezinnen en reizigers.

Eenvoudig opvouwbare en lichte stadse kinderwagen
Ga je de wereld verkennen? Dat is geen probleem met deze compacte kinderwagen voor vanaf de geboorte. De Lara² is zo compact dat die soms zelfs past in bagagerekken!* De kinderwagen weegt slechts 6,4 kg, is eenvoudig op te bergen en kan gemakkelijk gedragen worden dankzij de schouderband. De snelle opvouwfunctie met één hand stelt je in staat om de Lara² op te vouwen in een oogwenk, zonder gedoe. Dat is echt heel handig wanneer je op weg gaat en de Lara² snel wilt opbergen. Met slechts één druk op de duwstang vouwt de kinderwagen zich automatisch in. Wanneer je op verkenning gaat met je kleintje, moet je voorbereid zijn. De Lara² is hier om je te helpen met niet één, maar TWEE opbergmandjes! Ze zijn beide gemakkelijk bereikbaar. Eén bevindt zich onder het stoeltje, net als bij gewone kinderwagens, en de andere bevindt zich aan de achterkant van het stoeltje. Dus waar je ook naartoe gaat, je kunt genieten van maximale opbergcapaciteit en eenvoudige toegang tot je spulletjes!

Comfort
Jouw comfort en gemak is onze prioriteit bij Maxi-Cosi, dus voel je je iedere dag comfortabel wanneer je naar buiten gaat. Met de Lara² kun je naar buiten gaan vanaf de geboorte tot aan 4 jaar oud. De kinderwagen is zelfs helemaal compatibel met je kinderautostoeltje. Klik je babyautostoeltje eenvoudigweg vast op de bijgeleverde adapters en dan kun je in één handbeweging in en uit de auto bewegen (niet compatibel met Tinca, Coral of Marble). Onze liggende kinderwagen maakt het mogelijk dat je kleintje een slaapje kunt doen wanneer dat nodig is. Of maak gebruik van één van de drie leunstanden voor je kleintje om achterover te leunen en te genieten van de rit. Ga je naar een warme omgeving toe of ga je genieten van het zomerse weer in het park? Naast dat de Lara² een lichte, draaibare kinderwagen is, is de kinderwagen ook gemaakt met ventilerend materiaal om je kleintje koel en comfortabel te houden in warme temperaturen en om te voorkomen dat je kleintje begint te zweten in het stoeltje. De extra voering in het stoeltje houdt je kleintje comfortabel en de uitschuifbare zonnekap (UPF 50+) beschermt je kleintje tegen zon, wind en kou! Het kiekeboe-raampje in de kap maakt het mogelijk om in contact te blijven terwijl je kleintje de wereld verkent. De aanpasbare voetensteun geeft je baby nog meer comfort.

Helemaal klaar voor kleine ruimtes en grote avonturen
Zijn jij en je gezin op zoek naar een handige, opvouwbare kinderwagen die superlicht is maar nog steeds het beste comfortniveau biedt aan je baby, waar je ook naartoe gaat? Houd jij van reizen en wil je vanaf dag één samen met je gezin de wereld verkennen? Als het antwoord daarop 'ja' is, dan is onze Lara² de perfecte lichte en compacte kinderwagen voor jou en je nieuwe familie! De Lara² is een lichte kinderwagen voor baby's en peuters, tot 4 jaar of 22 kg, en is eenvoudig te gebruiken vanaf de geboorte dankzij de ligfunctie. Dankzij de (niet ingebegrepen) adapters voor autostoeltjes kun je de Lara² eenvoudig compatibel maken met je babyautostoeltje. Dit zorgt ervoor dat in en uit de auto stappen buitengewoon gemakkelijk is. Je kleintje in de auto bevestigen gaat nu dankzij de draaibare veiligheidsbeugel helemaal zonder problemen. Na installatie zorgt het vijfpuntsharnas met de gevoerde harnaspads ervoor dat je kindje veilig en comfortabel is. Het ventilerende materiaal van de gewatteerde stoeltjes maakt iedere reis koel en comfortabel, zelfs tijdens warmere avonturen. Voeg de vier schokabsorberende veringen toe en je kunt de weg op gaan om te verkennen! De Lara² is buitengewoon licht en compact, kan eenvoudig worden gedragen dankzij de geïntegreerde schouderbanden en kan gemakkelijk worden opgeslagen in de kleinste ruimtes, zelfs in opbergruimtes in vliegtuigen*. De tijd staat niet stil en dat zou jij ook niet hoeven moeten doen. Dus ga naar buiten en verken samen jullie nieuwe wereld! *Vraag dit voor de zekerheid voor de reis na bij de luchtvaartmaatschappij.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

  • Snel opvouwbaar met één hand: Druk met slechts één hand op de duwstang en de kinderwagen vouwt zich automatisch in.
  • Exclusief adapters voor autostoeltjes voor alle Maxi-Cosi reiswiegen
  • Buitengewoon compact wanneer opgevouwd om op te bergen in de kleinste ruimtes
  • Eenvoudig te duwen en over de schouder te dragen dankzij de schouderband
  • Vergrendelbare wielen aan de voorzijde voor meer comfort en veiligheid
  • Twee opbergmanden, inclusief eenvoudige toegang tot de opbergmand: één bevindt zich onder het stoeltje en de andere bevindt zich aan de achterkant van het stoeltje.
  • Groot kiekeboe-raam
  • Machinewasbare kinderwagenhoes
  • Eenvoudig remsysteem

COMFORT

  • Ventilerende materialen om de temperatuur van je baby te reguleren
  • Uitschuifbaar 50+-zonnescherm om je kindje tegen weersomstandigheden te beschermen
  • Vlakke ligstand voor gebruik vanaf de geboorte
  • Meerdere leunstanden, waaronder een volledig vlakke ligstand voor vanaf de geboorte
  • Verstelbare voetensteun

VEILGHEID

  • Harnaspads voor comfort tijdens ritjes
  • Origineel Maxi-Cosi vijfpuntsharnas

ALGEMEEN

  • Premium stijlvol design
  • Vier schokabsorberende veringen

Laatst bekeken door jou