Maxi-Cosi Draagmand Oria Essential Graphite - Brown

  • Merk Maxi-Cosi
  • sku 29759103
  • Referentie 1507750111

Productinformatie

Beschrijving

Maxi-Cosi Draagmand Oria Essential Graphite Black-Brown

Met een brede en ruime matras geeft de nieuwe Maxi-Cosi Oria reiswieg baby's een echt bed om in te slapen als ze op pad zijn. Je kunt Oria probleemloos aan je kinderwagen bevestigen zonder je kleintje wakker te maken. Wat voor weer het ook is, de zonnekap houdt je baby comfortabel en knus.

Installatie met kinderwagen
Installeer de Maxi-Cosi Oria op je kinderwagen met behulp van de clips aan de zijkant. Hij past op je kinderwagen met slechts twee klikken, waardoor de bevestiging soepel en gemakkelijk gaat. De Oria past op de meeste Maxi-Cosi kinderwagens voor plezierige reizen.

Ruime en comfortabele reiswieg
Maxi-Cosi Oria is ontworpen om je kleintje een echt bedgevoel te geven met zijn brede en ruime matras.

Je kunt onderweg zijn zonder je baby wakker te maken, dankzij het praktische 2-click systeem van de reiswieg. De bevestiging aan het frame van de kinderwagen verloopt soepel en gemakkelijk. Met een paar eenvoudige klikken kun je deze comfortabele reiswieg met slechts één hand van je kinderwagen verwijderen met behulp van de geïntegreerde draagbeugel. Deze Maxi-Cosi reiswieg past op de meeste Maxi-Cosi kinderwagens!
De Oria reiswieg weegt slechts 4 kg, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Ideaal voor ouders met weinig opbergruimte, hij is ook opvouwbaar, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen of vervoeren.
Wat voor weer het ook is, de hoes en de zonnekap beschermen de baby op winderige of zonnige dagen. Zo kunt u samen genieten van een dagje uit in de wetenschap dat uw kleintje het knus en gezellig heeft.
 

Reissysteem
Ga je even naar de supermarkt of maak je een frisse wandeling in je favoriete straat? Uw kleintje kan met u mee!
Het is eenvoudig om de reiswieg aan je Maxi-Cosi kinderwagen te bevestigen, dankzij het eenvoudige en soepele 2-kliksysteem van Oria, dat je kleintje in de ligstand houdt terwijl jij een wandelingetje maakt.
Met slechts één hand en een paar eenvoudige klikken kun je de reiswieg gemakkelijk van je kinderwagen verwijderen met behulp van de geïntegreerde draagbeugel. Hij past op de meeste Maxi-Cosi kinderwagens!

Laatst bekeken door jou