Maxi-Cosi Buggy Jaya 2 Essential Graphite Lightweight 22 kg

  • Merk MAXI-COSI
  • sku 29243534
  • Referentie 1000750300

Productinformatie

Beschrijving

Maxi-Cosi Buggy Jaya 2 Essential Graphite lightweight 22 kg

De Maxi-Cosi Jaya kinderwagen heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabele wandeling. De wagen is compact en tegelijkertijd heel licht, en dankzij het automatische inklapmechanisme kun je hem met één hand direct inklappen! De perfecte kinderwagen voor ouders in de stad!

De Maxi-Cosi Jaya is geschikt vanaf de geboorte tot een leeftijd van 4 jaar en is de perfecte kinderwagen voor ouders in de stad! De wagen is zeer compact, licht en goed manoeuvreerbaar.

Automatisch Inklapmechanisme
Het automatische inklapmechanisme van deze stadse kinderwagen biedt ouders optimale flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak. Dankzij het automatische inklapmechanisme kun je de Jaya vanuit stand met een enkele druk op de knop inklappen. Je hoeft dus niet langer voorover te buigen om de kinderwagen in of uit te klappen!

Vlakke ligstand
Geschikt voor pasgeborenen, door de vlakke ligstand, maar ook voor peuters tot 22 kilo.

Makkelijk draagbaar
Eenmaal opgevouwen gaat de Jaya overal mee naartoe. Hij is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen.

Compatibel met babyautostoeltjes
Je kunt makkelijk een wandeling en een autorit combineren omdat de Maxi-Cosi autostoeltjes op de Jaya kunnen worden bevestigd met behulp van de autostoeladapters (apart verkrijgbaar)

Of je nu een kort ommetje maakt of je gaat een dagje uit, je kunt alles wat je nodig hebt kwijt in de grote opslagmand van de Jaya. Eenmaal ingeklapt is de Jaya zeer compact, zodat deze makkelijk hanteerbaar is. Je zult versteld staan van hoe licht de wagen is, met een gewicht van niet meer dan 6,9 kilo.

Inclusief regenscherm
De kinderwagen is voorzien van een regenscherm, zodat je kleintje altijd droog blijft, wat voor weer het ook is.

Laatst bekeken door jou