L.O.L. Surprise! OMG Styling Head Kaphoofd Expand

L.O.L. Surprise! OMG Styling Head Kaphoofd

L.O.L.

27273168

Nieuw

€ 39,98

incl. BTW

tick.png  Snelle levering: binnen 2 à 3 werkdagen

tick.png  Gratis verzending vanaf € 50*
        *(uitgezonderd artikelen met groot volume)

tick.png  Altijd gratis afhalen in onze 5 winkels

tick.png  Klantenservice: ma-vr 9u00-17u00
        shop@suprabazar.be / 056 43 97 70

tick.png  Veilig betalen

565086E7C

Unbox 30 verrassingen om op de meest unieke manier haar te stylen met het L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Neonlicious-kaphoofd.

Elk kaphoofd bevat haarstukken in opvallende neonkleuren die je kunt opplakken en mixen en matchen om eindeloze stijlen te creëren. Schuif het voorpaneel open en pak je kaphoofd uit. Vouw de verpakking vervolgens uit om 14 haarstukken en 15 accessoires te onthullen om de look van Neonlicious aan te passen.

  1. Voeg haarstukken om te mixen en matchen toe; 
  2. Style voor eindeloze coole looks;
  3. Voeg de inbegrepen haaraccessoires toe voor extra glamour; 
  4. Gebruik ijs om een make-over met kleurverandering te onthullen.

Bevat alles wat je nodig hebt om eindeloos coole looks te creëren. Gebruik de elastiekjes en haarband om paardenstaarten te maken die klaar zijn voor de schijnwerpers. Of voeg haar toe aan één kant voor een glamoureuze look. Wrijf met een ijsklontje over het gezicht van Neonlicious voor een van kleur veranderende en buitengewone make-over. Voor het allereerst blijft de langdurige kleurverandering tot je de kleur terug verandert door met een warme handdoek over de plek te wrijven. Je kunt de basis van het kaphoofd draaien om het stylen makkelijker te maken. De basis bevat bovendien een lade om alle 15 accessoires in op te bergen. De haarstukken die je kunt opplakken kun je in de verpakking bewaren.

TIPS VOOR PRO'S: als haarstukken niet meer zo goed blijven plakken, kun je ze afspoelen met water (zorg ervoor dat het haar daarbij niet nat wordt) om het plakvermogen weer te herstellen.

Accept Site use cookies