LEGO Technic 42159 Yamaha MT

  • Merk LEGO
  • sku 31127860
  • Referentie 42159

Productinformatie

Beschrijving

LEGO Technic 42159 Yamaha MT

Een geweldig bouwpakket voor volwassenen die van motors houden: dit LEGO Technic Yamaha MT-10 SP (42159) model is een eerbetoon aan de krachtigste Yamaha motor in de categorie 'hyper naked'. De minimalistische uitstraling legt de nadruk op de krachtige 4-cilinder motor. Gebruik de LEGO Technic AR-app om het motor model tot leven te brengen.

Over elk detail is nagedacht om deze model motor zo veel mogelijk te laten lijken op de echte Yamaha. Er is een 4-cilindermotor, transmissie met 3 versnellingen en een kettingaandrijving met werkende voor- en achtervering. Versnellingselementen omvatten een schakeltrommel, een schakelvork, een schakelring en een spannertrommel. Het model beschikt ook over werkende besturing via inputs op het stuur, een zijstandaard en een displaystandaard.

Deze set maakt deel uit van een reeks LEGO sets voor volwassenen. De set vormt een boeiend bouwproject met een gedetailleerd model om te ontdekken voor jezelf of als cadeau voor mannen en vrouwen die van voertuigen houden.

Afmetingen: deze LEGO Technic bouwset is ca. 25 cm hoog, 44 cm lang en 15 cm breed.

Bevat 1478 onderdelen.

Laatst bekeken door jou