Lego Technic 42149 Monster jam Dragon

  • Merk LEGO
  • sku 30530672
  • Referentie 42149

Productinformatie

Beschrijving

Lego Technic 42149 Monster jam Dragon

Monster Jam fans vanaf 7 jaar kunnen van alles ontdekken met deze LEGO Technic Monster Jam Dragon (42149) pull-backtruck. Deze monstertruck voor kinderen beschikt over realistische illustraties en kleuren en stoere drakendetails, zoals scherpe punten en hoorns. Met dit veelzijdige race speelgoed kunnen kinderen scènes uit de Monster Jam arena naspelen.

Wanneer kinderen klaar zijn voor een ander voertuig, kunnen ze deze LEGO Technic 2-in-1 Monster Jam truck ombouwen tot een Krokodillenbuggy. Door de pull-backmotor te gebruiken kunnen kinderen met hun terreinwagen racen en de stunts nadoen die ze in de echte Monster Jam arena hebben gezien. Met de LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker; terwijl kinderen de speelgoedauto bouwen, kunnen ze de modellen bekijken in 3D en hun voortgang bijhouden.

Kinderen maken op een laagdrempelige en realistische manier kennis met de wereld van techniek met LEGO Technic bouwspeelgoed. Spelenderwijs verkennen ze de mechanismen en realistische bewegingen van de bouwbare modellen. Deze te gekke 2-in-1 pull-back auto is een geweldig verjaardagscadeau-idee voor kinderen die niet genoeg kunnen krijgen van stoere voertuigen.

Laatst bekeken door jou