Lego Super Mario 71415 Uitbreidingsset Ijs-Mario Pak en Ijswereld

  • Merk LEGO
  • sku 30554236
  • Referentie 71415

Productinformatie

Beschrijving

Lego Super Mario 71415 Uitbreidingsset Ijs-Mario Pak en Ijswereld

Maak je klaar voor actie in een bevroren wereld! Kinderen bouwen een spannend LEGO Super Mario ijslevel met de Uitbreidingsset: IJs-Mario pak en ijswereld (71415).

De set met bouwbaar Super Mario speelgoed bevat een IJs-Mario pak voor LEGO Mario (figuur niet inbegrepen) en LEGO figuren van een Cooligan en een Goomba. De blauwe ijsplaat zorgt voor schaatsgeluiden van het poppetje van LEGO Mario als hij erop 'schaatst'. Er is ook een lanceerder om de Cooligan in een ijsblok te laten vliegen – wanneer het ijsblok verbrijzelt, komt de Goomba tevoorschijn. Deze set is een uitbreiding voor de bouwbare Super Mario game. Om interactief te kunnen spelen heb je de startset 71360, 71387 of 71403 nodig.

Met de LEGO Super Mario startsets en uitbreidingssets kunnen fans hun eigen unieke levels maken en aanpassen voor urenlang spelen en munten verzamelen. Deze set met speelgoed om te verzamelen is ideaal om samen of alleen mee te spelen. Het is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die graag meedoen met de coolste trends. Download de LEGO Super Mario app voor digitale bouwinstructies en meer.

Afmetingen: dit modulaire speelgoed is ca. 6 cm hoog, 20 cm breed en 12 cm diep.
Bevat 105 onderdelen.

Laatst bekeken door jou