Lego Super Heroes 76224 Batmobile Batman vs. The Joker achtervolging

  • Merk LEGO
  • sku 31171227
  • Referentie 76224

Productinformatie

Beschrijving

Lego Super Heroes 76224 Batmobile Batman vs. The Joker achtervolging

LEGO DC Batmobile Batman vs. The Joker Achtervolging (76224) brengt superhelden actie met de iconische 1989 Batmobile in de handen van kinderen van 8 jaar en ouder, terwijl ze Batman helpen om The Joker te achtervolgen met deze superhelden speelgoed bouwset.

Deze Batmobile speelgoed auto speelset brengt alle drama en spanning uit de klassieke 1989 film tot leven. Een afneembaar dak geeft makkelijke toegang tot de cockpit van het Batman speelgoed voertuig, met ruimte voor een minifiguur in de bestuurdersstoel. Wanneer kinderen een knop draaien aan de zijkant van de auto, rijzen 2 ingebouwde noppenblasters in hun positie. Een vlammenelement aan de uitlaatpijp draait rond als de Batmobile LEGO auto beweegt, en een kofferbak die open kan biedt opbergruimte voor de bijgeleverde Batarang, harpoen en handboeien. Er zijn 2 minifiguren – Batman en The Joker – plus accessoires, inclusief een helm en cape. Voor nog meer digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, hun Batmobile speelgoed auto in 3D ronddraaien en hun voortgang bijhouden met de leuke, intuïtieve LEGO Builder app.

De uitgebreide reeks LEGO DC Batman constructie speelgoed sets biedt eindeloze fantasierijke mogelijkheden voor kinderen om te bouwen, spelen en hun creaties neer te zetten. Deze 1989 Batmobile speelgoed auto set is een geweldig Batman cadeau voor jonge superhelden vanaf 8 jaar en fans van verzamelbaar Batman speelgoed en figuren.

Laatst bekeken door jou