LEGO Hidden Side

LEGO Hidden Side

Er zijn 17 producten

Ontdek hier LEGO Hidden Side! Het technische, creatieve speelgoed en de augmented reality-game zullen je kind uren speelplezier geven! Kinderen kunnen een model met meerdere lagen bouwen en vervolgens een gratis interactieve AR-app gebruiken om op spoken te jagen en ze te vangen. De verschillende sets en frequente updates vormen de schakel tusse...

Ontdek hier LEGO Hidden Side! Het technische, creatieve speelgoed en de augmented reality-game zullen je kind uren speelplezier geven! Kinderen kunnen een model met meerdere lagen bouwen en vervolgens een gratis interactieve AR-app gebruiken om op spoken te jagen en ze te vangen. De verschillende sets en frequente updates vormen de schakel tussen fysiek en virtueel spel waar je naar op zoek bent!

Bij Supra Bazar vind je een groot assortiment van LEGO Hidden Side! Ontdek er het 'Mysterieus kasteel' en de 'Newbury verlaten gevangenis', de 'Bovennatuurlijke racewagen', 'El Fuego's stuntvliegtuig' en nog zoveel meer! Ontdek het hier bij Supra Bazar.

Bestel voor 15 uur en de volgende werkdag wordt uw bestelling gratis geleverd (vanaf € 50) in België én Nederland. Een online bestelling laten klaarzetten in één van onze winkels en zelf afhalen is gratis vanaf € 50!

Minder
Meer
1 van 17 aan het bekijken


Laden...

Accept Site use cookies