Lego Friends 41738 Honden Reddingsfiets

  • Merk LEGO
  • sku 30530465
  • Referentie 41738

Productinformatie

Beschrijving

Lego Friends 41738 Honden Reddingsfiets

Dierenvrienden van 6 jaar en ouder beleven eindeloos veel speelplezier met deze LEGO Friends Honden reddingsfiets (41738). Samen met speurneus Aliya en haar vriendinnetje Victoria gaan ze op een spannende dierenreddings-missie om de vermiste pup in Heartlake City te vinden.

Deze coole LEGO Friends dieren speelset bestaat uit een speelgoedfiets met een afneembare kar die open kan. Ook is er een klein parkgedeelte met een bankje en een struik waar de vermiste puppy onder verstopt zit, plus een heleboel accessoires die kinderen kunnen gebruiken om het hondje te verzorgen. Maak je op voor een leuk en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

In het LEGO Friends universum valt een hoop te ontdekken! Kinderen kunnen levensechte avonturen naspelen en fantasierijke verhalen bedenken met de nieuwe generatie personages voor 2023, die elk hun eigen passies en interesses hebben. Deze set met creatief speelgoed is een fantastisch cadeau-idee voor kinderen van 6+ jaar oud die dol zijn op huisdieren en voertuigen.

Laatst bekeken door jou