LEGO Duplo 10422 3in1 Ruimteavontuur

  • Merk LEGO
  • sku 31627153
  • Referentie 10422

Productinformatie

Beschrijving

Lego Duplo 10422 3in1 Ruimteavontuur

3, 2, 1... Lanceer speelmomenten boordevol activiteiten met de 3-in-1 ruimteavontuur (10422) educatieve speelgoed set om te bouwen en herbouwen. De fantasie neemt een vlucht als peuters vanaf 3 jaar astronauten spelen die het heelal verkennen in een speelgoed ruimteschip, buitenaardse wezens ontmoeten en meer te weten komen over het zonnestelsel.

Dit LEGO DUPLO ruimte speelgoed zit boordevol leuke accessoires die creatief spel stimuleren. Peuters verbreden hun horizon terwijl ze avonturen in de ruimte bedenken voor de 2 LEGO DUPLO speelgoed astronauten poppetjes, zoals vrienden worden met een buitenaards wezen of een ruimtewandeling maken om de speelgoed raket te repareren met hun moersleutel.

Deze veelzijdige 3-in-1 fijne motoriek speelgoed set wordt geleverd met veel interessante DUPLO bouwstenen en elementen die kunnen worden omgebouwd tot nog 2 ruimtevoertuigen, een basis op een planeet of iets heel anders!

Met tandwielen, een draaiende propeller, een opwindbare lier, scharnierende deuren en een verlichtingssteen stimuleert dit peuterspeelgoed ook de fijne motoriek.

Laatst bekeken door jou