LEGO Disney Princess

LEGO Disney Princess

Er zijn 21 producten

Maak kennis met de serie LEGO Disney bij Supra Bazar! Laat je kind zijn of haar creativiteit groeien door zijn of haar favoriete sprookje na te spelen en na te bouwen! Ontdek hier de kastelen van Belle, Assepoester of zelf het kasteel van Anna en Elsa! Je vindt hier ook de koninklijke koets van Aurora en je kan ook het kasteeldorp van Arendelle ...

Maak kennis met de serie LEGO Disney bij Supra Bazar! Laat je kind zijn of haar creativiteit groeien door zijn of haar favoriete sprookje na te spelen en na te bouwen! Ontdek hier de kastelen van Belle, Assepoester of zelf het kasteel van Anna en Elsa! Je vindt hier ook de koninklijke koets van Aurora en je kan ook het kasteeldorp van Arendelle nabootsen! 

Bekijk hier bij Supra Bazar wat je nog allemaal kan terugvinden om je favoriete sprookje na te bootsen! Je vindt er alles!

Bestel voor 15 uur en de volgende werkdag wordt uw bestelling gratis geleverd (vanaf € 50) in België én Nederland. Een online bestelling laten klaarzetten in één van onze winkels en zelf afhalen is gratis vanaf € 50!

Minder
Meer
1 van 21 aan het bekijken

Productenfilter

Merk
Accept Site use cookies