LEGO Creator 31142 Ruimteachtbaan

  • Merk LEGO
  • sku 31127837
  • Referentie 31142

Productinformatie

Beschrijving

LEGO Creator 31142 Ruimteachtbaan

Ruimtefans vanaf 9 jaar beleven een spannend dagje in een pretpark met deze zeer gedetailleerde LEGO Creator 3in1 Ruimteachtbaan (31142) ruimteset. De speelset bevat een kronkelende achtbaan met 3 beweegbare karretjes voor leuke ritten waarbij je langs een decoratieve ruimteraket, modellen van Saturnus en de aarde, een maanbasis en een vallende ster reist. Er is ook een coole meteoor met een verlichtingssteen, plus 5 minifiguren.

Kinderen kunnen kiezen uit 3 verschillende pretpark attracties om te bouwen met deze unieke LEGO Creator 3in1 set. Ze kunnen de Ruimteachtbaan bouwen en deze vervolgens ombouwen tot een vrijevaltoren met een lift of een draaimolen. Elke variant bevat een verlichtingssteenfunctie voor een nog realistischer model.

Laat de LEGO Builder app je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd de voortgang bij. Een geweldig cadeau voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar die houden van kermisattracties, ruimtevaart en bouwprojecten.
 

Laatst bekeken door jou