Lego Classic 11037 Creatieve Planeten

  • Merk LEGO
  • sku 31627304
  • Referentie 11037

Productinformatie

Beschrijving

Lego Classic 11037 Creatieve Planeten

LEGO Classic Creatieve planeten (11037) lanceert astronauten van 5 jaar en ouder op een creatieve ontdekkingsreis. De eenvoudig te bouwen ruimte speelgoed set met het zonnestelsel, een astronaut en een spaceshuttle is ideaal voor kinderen die willen bouwen, spelen en durven te gaan waar geen enkele LEGO bouwer ooit is geweest!

Kinderen zetten de kleurrijke LEGO stenen in elkaar om een raket, een alien, een astronaut en speelgoed planeten te bouwen, inclusief Mars, de Aarde, de zon en Saturnus met zijn ringen. De ruimtemodellen kunnen worden aangepast met kleuren, vormen, ogen en een standaard. Er zijn zelfs glow-in-the-dark-stenen voor 's nachts. De kosmische creativiteit gaat verder met suggesties voor alternatieve modellen, waaronder een compleet zonnestelsel met 8 planeten. Handleidingen en digitale functies zijn ook beschikbaar in de LEGO Builder app.

LEGO Classic creatief speelgoed zit vol ideeën en inspiratie, waarmee ouders bouwplezier en mijlpalen in de ontwikkeling met hun kinderen kunnen delen. Een leuk cadeau voor jongens en meisjes!
 

Laatst bekeken door jou