LEGO City 60433 Modulair Ruimtestation

  • Merk LEGO
  • sku 31452269
  • Referentie 60433

Productinformatie

Beschrijving

Lego City 60433 Modulair Ruimtestation

Verras een astronaut in de dop met het LEGO City Modulair ruimtestation (60433) voor kinderen vanaf 7 jaar. Deze futuristische ruimtering is een basis voor ruimtevaartuigen en ruimtemodules waaronder een satelliet, ruimtemotor, speelgoed ruimteschip, onderzoekslaboratorium, reparatiewerkplaats, keuken, slaapvertrekken en een biodome. Kinderen kunnen de modules omwisselen om hun ideale LEGO ruimtestation te bouwen of ze aan de shuttle koppelen om een coole ruimtetrein te maken. Inclusief 6 speelgoed astronaut minifiguren.

Neem kinderen mee op een spannend bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen draaien om ze vanuit alle hoeken te bekijken tijdens het bouwen.

LEGO City ruimte sets bevatten realistische voertuigen, gedetailleerde gebouwen en inspirerende personages die fantasie en werkelijkheid combineren voor creatief speelplezier zonder grenzen. Deze set is inclusief een speciaal luchtsluissysteem om het model te koppelen aan andere geschikte LEGO ruimte sets (apart verkrijgbaar). Dit ruimte speelgoed is een mooi cadeau voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die ervan houden om de ruimte te verkennen.

Laatst bekeken door jou