LEGO City 60389 Garage voor aanpasbare Auto's

  • Merk LEGO
  • sku 30530867
  • Referentie 60389

Productinformatie

Beschrijving

Lego City 60389 Garage voor aanpasbare Auto's

Welkom bij de LEGO City Garage voor aanpasbare auto’s (60389). In deze speelgoedgarage kunnen kinderen monteurs helpen met het samenstellen en personaliseren van speelgoedauto's.

De set met constructie speelgoed zit boordevol coole functies. Bij de set zijn 2 aanpasbare speelgoedauto's inbegrepen. Op de autowerkplaats kunnen kinderen kiezen uit een reeks motoren en modulaire voor- en achtergedeelten, verschillende koplampen, bumpers en spoilers om hun eigen ontwerpen mee te maken. Inclusief minifiguren van 2 monteurs en 2 bestuurders, met leuke bijbehorende accessoires. Bouwen wordt nog leuker met de meegeleverde geïllustreerde instructies op papier en de digitale bouwtools in de LEGO Builder app.

Overal om zich heen zien kinderen interessante voertuigen en machines. Met de LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken, met realistische modellen en leuke personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier. Verras kinderen vanaf 6 jaar die helemaal weg zijn van alles wat met auto's te maken heeft met dit te gekke speelgoed als cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid.

Laatst bekeken door jou