LEGO City 60373 Reddingsboot Brand

  • Merk LEGO
  • sku 30530764
  • Referentie 60373

Productinformatie

Beschrijving

Lego City 60373 Reddingsboot Brand

Er wachten kinderen vele spannende brandweeravonturen met deze LEGO City Reddingsboot Brand (60373) speelset. De rubberboot op zee is in brand gevlogen en de kapitein is overboord gesprongen! Door LEGO waterelementen te lanceren uit de brandblusser en het jetpack te gebruiken, kunnen kinderen helpen om de LEGO vlammen op de drijvende speelgoedboot te doven.

Deze set met brandweerspeelgoed beschikt over alle ingrediënten voor spannende actie. Bij de set zitten 2 speelgoedboten die blijven drijven in het water: een coole brandweerboot en een rubberen bootje. Voeg hier de 3 bijgeleverde minifiguren en leuke accessoires aan toe en de brandweeractie kan beginnen. Met de digitale bouwinstructies, beschikbaar in de LEGO Builder app, wordt het bouwen van de speelgoedboten nog leuker!

In LEGO City is er altijd wat te doen: kinderen beleven urenlang bouw- en speelplezier en ze kunnen fantasierijke rollenspellen vol actie bedenken met de gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en personages. Deze set met constructie speelgoed is een origineel verjaardagscadeau-idee voor kinderen vanaf 5 jaar die geïnteresseerd zijn in de brandweer of die dol zijn op boten.

Laatst bekeken door jou