Lego Avatar 75572 Jake & Neytiri's FirstBanshee Flight

  • Merk LEGO
  • sku 30324246
  • Referentie 75572

Productinformatie

Beschrijving

Lego Avatar 75572 Jake & Neytiri's First Banshee Flight

Ken je een Avatar fan of een kind van 9 jaar of ouder met een passie voor actie en natuur? Met deze LEGO Avatar Jake & Neytiri's eerste vlucht op de Banshee (75572) bouwset kunnen ze verschillende locaties op Pandora verkennen. Ze beleven een heleboel plezier met de 2 minifiguren van Jake Sully en Neytiri en de 2 verstelbare Banshee figuren met flexibele folievleugels.

Kinderen kunnen de LEGO minifiguren op de rug van de drakenachtige figuren plaatsen en samen door gedeeltes van de Hallelujah bergen vliegen. Terwijl ze de omgeving verkennen, ontdekken ze de verschillende plateaus met glow-in-the-dark elementen. Met deze speelset kunnen ze beroemde scènes uit de film naspelen of eigen verhalen bedenken. Het model is bovendien een indrukwekkende blikvanger die niet misstaat als decoratie in de kinderkamer!

Met LEGO Avatar constructie speelgoed, met bekende personages en locaties, kunnen kinderen hun eigen wereld van Pandora bouwen. Deze bouwset is ideaal om te combineren met andere LEGO Avatar sets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelmogelijkheden. Het is een fantastisch cadeau voor Avatar fans en kinderen vanaf 9 jaar.

Afmetingen: de kleurrijke Banshees zijn elk ca. 6 cm hoog, 27 cm lang en 32 cm breed
Bevat 572 onderdelen

Laatst bekeken door jou