Le Creuset Braad-/Stoofpan Signature 3.3 l- Oranjerood - 22cm Rond- Gietijzer

  • Merk LE CREUSET
  • sku 26613633
  • Referentie 21177220902430

Productinformatie

Beschrijving

Le Creuset Braad-/Stoofpan Rond 22cm 3,30l Oranje Rood

Deze Le Creuset Gietijzeren ronde braadpan in Oranjerood van 22 cm is de perfecte braadpan voor het bereiden van heerlijke gerechten. De braadpan is gemaakt van duurzaam gietijzer en heeft een inhoud van 3,3 liter. Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, waardoor je gerechten perfect gaar worden. Bovendien blijven smaken en voedingsstoffen behouden in de pan dankzij het deksel met druppelvormige knop.

Deze braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan in de oven gebruikt worden. Zo kun je de pan gebruiken voor allerlei verschillende gerechten en kookmethoden. Of je nu stoofpotjes, soepen, sauzen of vleesgerechten wilt bereiden, deze braadpan is een veelzijdige en praktische keuze.

Deze Le Creuset Gietijzeren ronde braadpan in Oranjerood is vaatwasserbestendig, maar het is aanbevolen om de pan met de hand te wassen om de kwaliteit en duurzaamheid van de pan te behouden. Reinig de pan met warm water en een milde zeep en droog de pan daarna goed af voordat je hem opbergt.

Laatst bekeken door jou