Le Creuset Braad-/Stoofpan 24 cm Bamboo - Gietijzer

  • Merk LE CREUSET
  • sku 29799828
  • Referentie 21179244082430

Productinformatie

Beschrijving

Le Creuset Braad-/Stoofpan 24 cm Bamboo - Gietijzer

Deze lage braadpan van Le Creuset is perfect voor het bereiden van een heerlijke risotto! Daarnaast is deze prachtige groene braadpan ook zeer geschikt voor het maken van tal van andere gerechten, zoals braadstukken, sauzen, soepen en zelfs brood en gebak. Door zijn vorm is de  braadpan multifunctioneel. Zo past de pan gemakkelijk in de oven of kun je deze zonder deksel als ovenschaal of serveerschaal gebruiken.

De Signature collectie van Le Creuset is de opvolger van de succesvolle Tradition serie. Uiteraard is deze nieuwe lijn op meerdere punten vernieuwd en verbeterd. Zo zijn de Signature braadpannen voorzien van een nieuwe binnenzijde welke gemaakt is van hoogwaardig emaille. Hierdoor is de pan nog beter bestand tegen vlekken, krassen en stoten. Daarnaast heeft Le Creuset de Signature pannen voorzien van extra brede en luxe handgrepen, waarmee je zelfs met ovenwanten de pan goed beet kan pakken. Alle braadpannen zijn nu ook standaard voorzien van een ergonomische RVS knop en een hermetisch afsluitende deksel. De Signature lijn beschikt over maar liefst 15 verschillende permanente kleuren en is uiteraard nog steeds geschikt voor iedere warmtebron, dus ook de oven en inductie.

De lage ronde braadpan in de kleur 'Bamboo Green' heeft een diameter van 24cm, een hoogte van 8,5cm en een inhoud van 3,1 liter. Reinig de pan na gebruik met de hand.

Laatst bekeken door jou