Lansinoh Thera Pearl Pack Borsttherapie Koud en Warm Gebruik

  • Merk Lansinoh
  • sku 29620780
  • Referentie 10500

Productinformatie

Beschrijving

Lansinoh Thera Pearl Pack Borsttherapie - Koud en Warm Gebruik

Thermoperles-kompressen 3-in-1 Breast Therapy packs zijn ontworpen om ongemakken bij borstvoeding te verhelpen. Door hun uniek ontwerp en samenstelling zijn de Thermoperles flexibel, zacht en comfortabel. Zij worden voorzien van een wasbare hoes en zijn daardoor makkelijk herbruikbaar. Zij zijn veilig, BPA, BPS en latex-vrij en kunnen ook tijdens het kolven gebruikt worden om de stimulans te optimaliseren.

Thermoperles-kompressen 3-in-1 Breast Therapy packs kunnen in de magnetron opgewarmd worden en snel ingezet worden in geval van verstopte melkklieren of melkkanalen. Het vermindert het risico op mastitis en bevordert de melkstroom.

Voor een snelle en efficiënte kolfsessie: verwarm de Thermoperles  in de magnetron en wikkel deze om de kolfschelp zodat de werking gedurende de hele sessie optimaal blijft.

De Thermoperles  kunnen koud of bevroren gebruikt worden om rust aan de borsten te geven na een voeding of kolfmoment. Plaats ze in de hoes en leg ze vervolgens om de borst heen om zwelling en stuwing te verminderen.

Thermoperles  maximum 20 minuten per keer gebruiken. Na afloop kunnen ze met een milde zeep of alcohol schoongemaakt worden.
 

Gebruikstips

Koelen in de koelkast of diepvriezer:
Plaats in de koelkast of diepvriezer voor minstens 4 uur en gebruik het dan met hun beschermhoes.

Magnetron verwarming:
Plaats afzonderlijk in de magnetron zonder een zachte hoes en verwarm volgens de tijden die zijn aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

Toepassing op de borst:
Koel of verwarm het kompres zoals aangegeven en plaats het op de borst in de zachte hoes. Plaats de tepel in de centrale uitsparing. Gebruik de kompressen niet langer dan 20 minuten in één sessie.
 



 

Klik hier voor meer informatie.

Laatst bekeken door jou