Lafuma Futura XL Be Comfort Dark Grey Relax traploos verstelbaar

  • Merk Lafuma
  • sku 27187223
  • Referentie LFM3131/8902

Productinformatie

Beschrijving

Lafuma Futura XL Be Comfort Relax - Dark Grey

De donkergrijze Lafuma relaxzetel Futura XL Be Comfort heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie of een festival. Ideaal ook voor op je terras, je balkon of in je tuin!

Het frame van deze Futura relaxzetel van Lafuma is gemaakt van gegalvaniseerde stalen HLE-buizen (High Limit Elastic). Dit type staal heeft een hoge rekgrens en is dus erg flexibel, maar tegelijk is het ook enorm slijtvast. Het absorbeert schokken en is heel goed bestand tegen metaalmoeheid.

Ook het zitkussen, dat aan het frame is vastgemaakt met het unieke clipsysteem van Lafuma, is van topkwaliteit. De comfortabele zitting van deze Lafuma Futura Be Comfort heeft 3 lagen en is gemaakt van ademende en sneldrogende materialen, waaronder batyline. Dat materiaal is bovendien slijtvast, afwasbaar, uv-bestendig en erg sterk. Het productieproces van het Be Comfort materiaal houdt er rekening mee dat de impact op het milieu zo klein mogelijk is.

Deze Be Comfort relaxzetel heeft ook een moderne en elegante stijl, met honinggraatpatroon. Het is de perfecte relaxzetel om bijvoorbeeld aan het zwembad te zetten.

Deze relaxzetel is bovendien traploos verstelbaar voor een ideale lighouding en ook de armleuningen zijn ergonomisch. Uiterst stabiel door de ronder voetsteun en beschermdoppen op de poten. Met afneembare hoofdsteun. Het maximum draagvermogen is 140 kg.

Voordelen:

- Zitting met gepatenteerd clipsysteem: betere ergonomie.
- Comfortabel kussen bekleed met slijtvaste en duurzame Be Comfort overtrek.
- Frame van zeer flexibel en slijtvast HLE-staal.

Specificaties:

- Afmetingen ingeklapt: 76 x 106 x 25 cm
- Afmetingen uitgeklapt: 76 x (95 - 127 cm) x (90 -173 cm)
- Zithoogte: ca. 48 cm
- Gewicht: ca. 10kg
- Max. draaggewicht: 150 kg

Laatst bekeken door jou