Kidsleep Wekker Sleep Trainer Essential Classic Wit

  • Merk Kidsleep
  • sku 29272015
  • Referentie CK0042KSCEWHITE

Productinformatie

Beschrijving

Kidsleep Wekker Sleep Trainer Essential Classic Wit

Wordt je kind ’s morgens te vroeg wakker? Staat je kleine spruit al vroeg naast je bed? De KidSleep weet raad! Deze leuke KidSleep kleuterklok of kinderwekker heeft een origineel plaatje waarmee het perfect aangeeft of het al tijd is om op te staan.
 

Hoe werkt de KidSleep Classic – Slaaptrainer

De KidSleep slaaptrainer leert je kleine spruit al spelenderwijs zelfstandig én op het juiste tijdstip op te staan. Hoe? Eenvoudig!
Op de klok staan twee plaatjes. Op het ene staat een figuurtje dat met een tas aan het wandelen is. Op het andere – een figuurtje dat heerlijk ligt te soezen in bed. Op basis van jouw instellingen zal er achter een van beide plaatjes een lampje branden. Als je kind wakker wordt, hoeft het dus enkel maar naar de vrolijke wekker te kijken om te zien of het al tijd is om op te staan. Deze handige KidSleep kinderwekker wordt geleverd met extra plaatjes voor de wekkerfunctie. Bovendien blijft het lampje van de KidSleep kinderwekker de hele nacht branden: zo kan je het eveneens gebruiken als nachtlampje. Daarnaast zit er aan het lampje een digitaal klokje dat je kan instellen als “uit bed”-tijd.

De KidSleep kinderwekker kan ook als wekker worden gebruikt – en dat met of zonder geluid. Een leuke feature voor schoolgaande kinderen zodat ze spelenderwijs een wekker leren gebruiken. Je kan de KidSleep wekker ergens neerzetten of aan de muur hangen. Inclusief adapter om de wekker aan te sluiten op een stopcontact.

Laatst bekeken door jou