Karcher K 3 Power Control Home Hogedrukreiniger

  • Merk Kärcher
  • sku 28528658
  • Referentie 1.676-103.0

Productinformatie

Beschrijving

Karcher K 3 Power Control Home Hogedrukreiniger

Voor een spatvrije reiniging rondom het huis is de Kärcher hogedrukreiniger K3 Power Control het ideale hulpmiddel. De spuitlans kun je instellen op drie verschillende drukniveaus (max. 120 bar), waardoor je efficiënt kunt schoonmaken. De extra lange hogedrukslang van 7 meter biedt extra spuitcomfort. De Kärcher K3 is voorzien van een geïntegreerde reinigingstank, kabel- en slanghaak, klik-opberging voor toebehoren en een handige pistoolhouder.

Deze K3 Power Control wordt geleverd met T-Racer oppervlaktereiniger, een steenreiniger en vuilfrees. Het reinigingsmiddel kan snel, eenvoudig en comfortabel worden aangebracht vanuit de geïntegreerde reinigingsmiddeltank.

Dankzij de praktische toepassingshulp in de Kärcher Home & Garden-app, die de hogedrukreiniger K 3 Power Control kan ondersteunen, maakt Kärcher nog betere reinigingsresultaten mogelijk - en wordt de gebruiker een reinigingsdeskundige. De app biedt ook een uitgebreide ondersteuning met informatie over het apparaat, de toepassingen en het Kärcher-serviceportaal.

Laatst bekeken door jou