Jurassic World Super Colssal Speed Dino

Productinformatie

Beschrijving

Jurassic World Super Colssal Speed Dino

Maak je klaar voor spanning en avontuur met Jurassic World: Dominion! Kinderen zullen ENORM VEEL spannend speelplezier beleven met deze Superkolossale Razendsnelle Dino. Gebaseerd op een personage uit Jurassic World: Dominion. Meer dan 90 cm lang en 46 cm hoog! Deze figuur heeft niet alleen een GIGANTISCH formaat, maar kan ook wel 20 mini-actiefiguren IN ÉÉN HAP opeten! Kinderen kunnen de kolossale dino alle figuren die ze al hebben laten oppeuzelen. Maak daarna de grendel op zijn buik los om ze te bevrijden en nieuwe verhalen met deze vleesetende dino te bedenken! Minifiguren apart verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Deze Razendsnelle Dino heeft een authentieke vormgeving, textuur en kleur. Kleuren en versieringen kunnen variëren.

  • Stil je speelhonger met de Jurassic World Superkolossale Razendsnelle Dinosaurus, geïnspireerd op Jurassic World: Dominion.
  • Vertel reusachtige verhalen! Deze gigantische dinosaurusfiguur is ruim 90 CM en heeft authentieke vormen, texturen en kleuren. De Razendsnelle Dino speelt een hoofdrol in gevechten in Jurassic World: Dominion.
  • Laat al je dierlijke instincten de vrije loop met deze Razendsnelle Dino, die dankzij zijn enorme omvang 20 minifiguren in één hap oppeuzelt! (Minifiguren per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar)
  • Maak de grendel op zijn buik los om de opgegeten prooi te bevrijden uit de maag van de grote vleeseter en beleef het avontuur opnieuw.
  • Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral als ze gek zijn op Jurassic World, dinosaurussen en reusachtige actie!

Laatst bekeken door jou